2777
2789
عنوان

پیسی در نوزادی

| مشاهده متن کامل بحث + 1253 بازدید | 31 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شوهرمنم لکه سفید داره دکتر بهش گفته بود روغن زیاد نخوره فلفل نخوره اب زیاد بخوره زیاد زیرنور خورشید نباشه البته نمیدونم مال پسرت مث شوهرمه الان عکس میفرستم از نت ک مال شوهرم چجوریه

❣️لطفادوربزنید↩️💞💕خداوند توبه کنندگان رادوست دارد♥️ای که دستت میرسدکاری بکن دستی بگیر...
الان خوابیده نمیتونم عکس بگیرم میترسم ببرمش دکتر بگه پیسیه

پسر منم دکترا گفتن پیسی داره جالبه توی فامیل کسی نداره.لکه هاشم ۱۴ تا ۱۵ تا شده و هی بیشتر میشه  اولش فقط غصه و گریه ولی به خودم اومدم گفتم خدا رو شکر مریضی دیگه ای نداره و چهار ستون بدنش سالمه .پیسی هم درمان داره فقط الان پسرم دو سالشه و خیلی زوده براش.تو هم نگران نباش

عزیزم نگران نباش کشاله رون پسر منم یه لک روشن تر از پوستش بود به دکتر نشون دادم گفت چیزی نیس ممکنه ب ...

خانمي ميتوني عكس بدي، براي فرزندتون خوب شد؟ منم خيلي نگرانم درخواست دوستي مو قبول كن لطفا

باورتون میشه میترسم ببرم شوهرم خداروشکر فقط دوتا لکه روی گردنشو یکی روی سینش داره که چند ساله همینقد ...

عزیزم منم شرایطم دقیقا مشابه شماست. میشه بگین پیگیری کردین دکتر چی گفت بهتون؟ منم خیلی نگرانم از ارثی بودن این‌بیماری برای بچم