2777
2789
عنوان

برای شروع درد زایمان چکار کنم

16937 بازدید | 49 پست

سلام تاریخ زایمان طبیعی واسم 5/25زدن 

ولی دوبار معاینه شدم یکبار دو هفته پیش و یکبار پریشب و دیشب هم سونو شدم دهانه ی رحم کاملا بسته ست و بچه بالاست طول سرویکس هم34بود پیاده روی هم کردم ولی فایده نداره رازیانه و زعفران و گلاب هم خوردم حتی انقباض کاذب هم ندارم 

شنبه میرم برای سزارین میخوام تو این دو روز شانسم‌رو امتحان کنم چون میدونم برای القای زایمان با امپول فشار برم زایمان طولانی و دردناکه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی درد داره معاینه کردن؟؟؟

دکترم معاینه کردم درد نداشتم ولی تو بیمارستان با اینکه شل کردم و نفس عمیق کشیدم درد داشت چون میخواست واسه زایمان تحریک کنه چند دقیقه سوزش داشتم بعد خوب شد

جفت رو جدا نمیکنه ک  همین امروز بخورم دردم شروع میشه؟!دهانه باز میشه؟!

یه جا نوشته بود رابطه جنسی هفته اخر داشته باشید و جلوگیری هم نکنید که تحریک بشه دهانه رحم

باز از دکترت بپرس

مثل چایی دم کنیم؟ خودتخم شویدارو نخوریم؟

من خوندم عزیزم ،اره غلیظ دمش کن عین چایی.

تخم شربتی هم عالیه 

تو یه مقاله خارجی نوشته بود زنهایی که تخم شربتی استفاده کردن به دلیل نرم شدن دهانه رحمشون زایمانشون راحتتر بوده

یه جا نوشته بود رابطه جنسی هفته اخر داشته باشید و جلوگیری هم نکنید که تحریک بشه دهانه رحم باز از دک ...

دکترم گفته فقط پیاده روی کنم نه دمنوش توصیه کرد نه کار دیگه ایی منم سرخود اینا رو خوردم

دکترم گفته فقط پیاده روی کنم نه دمنوش توصیه کرد نه کار دیگه ایی منم سرخود اینا رو خوردم

عه

پس نکن

شاید باعث مشکلی میشه

دکترت بدن تورو بهتر میشناسه

شاید راهنمایی های ما بدتر مثل چاه باشه و مشکل ایجاد بشه برات