2777
2789
عنوان

برای شروع درد زایمان چکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 16945 بازدید | 49 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تاریخ طبیعی من 21 مرداده. درد لگن و کمر واین چیزام ندارم. چرا درد زایمان نداریم اخه

وای عزیزم پس حتما منم مثل شما درد نمیاد سراغم

شما دو روز دیگه بستری میشی واسه القای زایمان

عه پس نکن شاید باعث مشکلی میشه دکترت بدن تورو بهتر میشناسه شاید راهنمایی های ما بدتر مثل چاه باش ...

من ی هماتوم(لخته ی خون)بین جفت و رحم دارم همش استراحت بودم ک سقط نشه حالا یکماه ک پیاده روی میکنم پله بالا و پایین میکنم ک درد بیاد سراغم خبری نیست همه چیز سفت و محکم سرجاشه

اره دکتر گفته 20 ام برم .ولی ازیه طرفم گفت تا27ام جا داره میشه صبر کرد.نمیدونم برم پیشش چه تصمیمی بگ ...

واسه 25به من نامه بستری دادن ولی نگفت تا کی میتونم صبر کنم بهم گفت اگه بخوای سز انجام میدم شنبه شاید دردهات شروع بشن ولی شما ک دو روز مونده خبری نشده منم همینطور میشم حتما

واسه 25به من نامه بستری دادن ولی نگفت تا کی میتونم صبر کنم بهم گفت اگه بخوای سز انجام میدم شنبه شاید ...

نه بدنا باهم فرق داره یهو دیدی امشب دردت گرفت.حالا دکترت چه عجله ای داره واسه سز !باز تا تاریخت صبر کنئ اگه درد سراغت نیومد سز کنی بهتر نیس؟

❤️❤️پسر قشنگم عاشقتم❤️❤️
دو هفته هست ک میخورم تاثیر نداشته

خب بعضیا همینن

دیر اثر میذاره

شایدم اصن نذاره

بعضیا خودشون ب صورت طبیعی درد ندارن

هر کار کنن

خاله و مامان من اینجورن

بعضیام نه...

پیگیر نشو

نهایتش  سزارینه دیگه

من همون Helma هستم.
جفت رو جدا نمیکنه ک  همین امروز بخورم دردم شروع میشه؟!دهانه باز میشه؟!

فقط روغن کرچک نصف شیشه رو سر بکش روشم یه شربت زعفرون بخور  برو حمام ساک بچه رو ببند خلاصه کاراتو بکن حداکثر تا ده ساعت بعدش دنیا میاد منم دعا کن😘

خدای خوبم فرزندان مارو در پناه خودت حفظ بفرما .اونها رو به تو میسپاریم در مسیر خودت هدایتشون کن خداجونم 💖