2777
2789

مادرشوهرم گرگان ما مشهد هستیم زنگ زده شوهرم پاشو بیا شوهرم گفته شرکت اجازه مرخصی نمیده بهم نمیتونم مادرشوهرم گفت میدونم اون زنت نمیذاره تو بیای تو طلاقش و بده خودم خونه رو میفروشم مهریه شو میدم دلم میخاد خفش کنم اخه ب من چه مربوطه شرکت مرخصی نمیده نفهم اه

ببخشید شوهرمم هیچی ج نمیده حرصم در میاد میشه کمک کنین ی چیزی به مادرشوهرم بگم خفه بشه؟؟؟کمککککم کنین خیلی ازارم میده

خداجون میدونی چقد دوستت دارم 😍 
معلوم نیست چیکار کردی که همچین حرفی زده

من کاری نکردم چون شوهرم با زور راضی کرد اونا راضی نبودن با من دشمن هستن 

باورکن من اصلا هیچ بی احترامی تاحالا نکردم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودت میگی مادر شوهر.طبیعیه.

همین که به فکر دفع آزارش افتادی خوشحال باش .واقعا سخته منم با این مشکلات روبرو بودم.اول اینک الان ک خوب شده دلیلش و فهمیدم از سمت کی بوده وچرا اینکارو میکرد.دوم هم خخیلی توکل بخدا داشتم برا حل این موضوع و دعای دفع ازار و چهار قل زیاد میخونم.مداوم هروز.والحمدالله الان همه چی آرومه.دوست داشتی بگو ک دعاشو برات کپی کنم.

اآهااای عالیجناب عشششق.فرشته ی عذاب عشق.حریف تو نمیشه .این قلب بی صاحب عشششق😧😧😧
باز خوبه ازتون دوره توام محل نزار زندگیتو بکن خیلیم شوهرتو تحویل بگیر

اوف دوره ولی میزنگه نیش زبوناش هست 

اره دقیقا همین کارو میکنم دگ کلافم کرده

بهش بگو زن تو نشدم ک تو طلاقم بدی اگه ببندیش دهنتو همه مشکلاتت حل میشه

واقعا دوس دارم اینجوری بحرفم ولی شوهرم ناراحت میشه دلم نمیخاد اون بیچاره ناراحت بشه گناه داره