2777
2789
عنوان

درد دل

| مشاهده متن کامل بحث + 397 بازدید | 35 پست
عزيزم چرا شوهرت جوابشونو نميده چرانميگه دست از سر زن وزندگيم بردارين

شوهرم بچه اخره خیلی وابستس بهشون احترامشونوخیلی داره نمیدونم شایدم ازشون میترسه. فک میکنن فقط مادراونا زحمت کشیده واسشون و الان حق داره توقع داشته باشه مامانو خونواده من هیچی خب همه مادرا فداکاری میکنن چیز عجیبی نیست همه هم توقع دارن ازبچشون. میگن به مام فحش میده گفتم شمادختراشین من عردسم غریبم حالا مادرشوهریکی ازدختراش اینکارو بکنه بادختر خودش بازم همین رفتارو دارن؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بمن زنگ نمیزنن رو اعصاب شوهرمن اذیتش میکنن اشکشو درمیارن خیلی سخته ببینی یه مرد داره گریه میکنه جیگر ...

خودش باهاشون کنار میاد،هرچی باشه خونواده اشن،تو همه خونواده ها ازین حرفا و دلخوری ها هس،شایدم شوهرت با شناختی که از شما داره دردتلاشه که بری دست بوسی،حالا با گریه کردن یا انتقال حس بد به شما.  درضمن  تو که از خودت مطمئنی چرا انقدر ناراحتی،تو که احترام رو تمام و کمال به جا اوردی،پس به حال خودشون رهاشون کن.

هرچه میکنید نه زیاد به خود بگیرید نه زیاد خود را سرزنش کنید.چراکه انتخاب های شما بر پایه 50% بوده است.همانطور که مال همه بوده.
خودش باهاشون کنار میاد،هرچی باشه خونواده اشن،تو همه خونواده ها ازین حرفا و دلخوری ها هس،شایدم شوهرت ...

نمیدونم چراازبچگی اینجوری بودم دوسنداشتم کسی ازم ناراحت باشه یکی ازم ناراحت باشه خوابم نمیبره اشتهامم کور میشه حالا خیلیم کینه ایم ازاونطرف حال خیلیاروگرفتم ولی اینارو بخاطر شوهرم کاری نداشتم بهشون هرچی گفتن سکوت کردم خیلی نامردیه اینجوری رفتارکردن

من حالم خوب نبود رفتم تواتاق درازکشیدم میگن توبه ما بی احترامی کردی. من تازگیا وقتی عصبی میشم شدید ک ...

ول کن رفت امدت صفر کن

شوهرتو بگیر با سیاست تو مشتت نزار اونم بره سمتشون

عوضین چقد

انقد پسرشونو ازشون دوووور کن تااااااا دق کنن 

خانوما لطفا برا موفقیت و عاقبت به خیر شدنم دعا کنید و یه صلوات بفرستید، با دعاهای خوب شماست که روز بروز پیشرفت میکنم.ممنونم💛🧡❤

عزيزم چون مادرشوهرت بهتون خونه داده وحتما كمك مالي ميكنن به پسرشون به خودشون اجازه همچين كارايي ميدن شوهرتونم از اين ميترسه كه ديگه مامان جونش ساپورتش نكنه شكاوى مجبور به دست بوسيم ميكنه

عزيزم چون مادرشوهرت بهتون خونه داده وحتما كمك مالي ميكنن به پسرشون به خودشون اجازه همچين كارايي ميدن ...

نه اصلا خونخ رو هم خودمون ساختیم  اوناهمش ناله میکنن پول نداریمو فلان. بهش میگم مامانت فحشم داد تهمت زد گفت افلیجی چرا چیزی نگفتی بهش دفاع نکردی ازم میگه مامانم اینجوری میشه ازش میترسم اینقدر گفتن وقتی عصبی میشه بهش چیزی نگین و فلان اونم ازخداخاسته دهنشو بازمیکنه فحش میده دل میشکنه

چه حرف مزخرف زشتی یعنی چی ببرنت پزشک قانونی خدا هدایتشون کنه خدایی دمت گرم چقد صبرت زیاده کاش منم عین تو بودم همینجوری محکم وایسا سر خونه زندگیت میدونو خالی نکن براشون خدا پششته مطمعن باش جایه حقه

من حالم خوب نبود رفتم تواتاق درازکشیدم میگن توبه ما بی احترامی کردی. من تازگیا وقتی عصبی میشم شدید ک ...

ببین اصلا خانواده شوهرت نمیتونن طلاقت بدن

همش الکیه

اول اینکه شوهرت باید درخواست ید یاتو

بعدم بارداری پس تا متولدشدن گنجشکت طلاقت نمیدن

بعدم به فرض که بیمارباشی بیماری صغب العلاج مگه داری یا بچه دار نمیشی؟؟

بعدم اینکه مهریت حقته هرکارکنن نمیتونن مانع بشن که مهریتو نگیری

مهریه حقه حق هیچگاه ازبین نمیره

تو خودت بهشون بها دادی بهترینکار اینه که کلا بلاکشون کنی هم خودت هم شوهرت شوهرت که دوستتداره بیخیال مادرش....

توهم باید خودتو آماده کنی برای مادرشدن

یادته میگفتی دوستداری زودتر از من از دنیا بری چون تحمل نبود منو نداری؟چرا خدا صدای تورو شنید ولی صدای منو نه🖤 عهد بستم باخودم  تااخرین نفسم بهبعشت پایبند بمونم،قول میدم سریع بیام پیشت عشقم😞.

در ضمن پروسه طلاق حداقل ۱سال طول میکشه

یادته میگفتی دوستداری زودتر از من از دنیا بری چون تحمل نبود منو نداری؟چرا خدا صدای تورو شنید ولی صدای منو نه🖤 عهد بستم باخودم  تااخرین نفسم بهبعشت پایبند بمونم،قول میدم سریع بیام پیشت عشقم😞.
پس همه اخلاق مامانشونو ميدونن وباهاش ميسازن عزيزم توام مثل به بيمار رواني بهش نگاه كن خودتو بزن به ب ...

خب منکه کاری ندارم دیگه بهش اوناول نمیکنن زنگ میزنه مظلوم نمایی من مقصر شدم اخرش. من کشوندن یه جاگفتن بیا دستشو ببوس معذرت بخاه منم خیلی محترمانه داخل رفتم به همه سلام کردم یه گوشه نشستم بعد پدرشوهرم میگه برو دستشو ببوس گفتم احترامتون واجب ولی من کاراشتباهی نکردم معذرت بخام. همین بخاطر همین حالامیگن توباید اینکارو میکردی مگه من شخصیتو غرور ندارم؟

خودتون هر مشکلی دارید به کنار.حق ندارن راجع به خانوادت حرف بزنن.نمیدونم والا منکه در این مواقع یا حتی برعکسش که میگن زن داداشم فلان میکنه همیشه میگم از بی عرضگی و عدم مدیریت پسره.الان مادرشوهر من با شوهرم اینقد رودربایسی دارن که حرفی بهم یا به من نمیزنن.شوهرت نباید اصلا رو بده که هی زنگ بزنن بهش

پایانی برای قصه ها نیست.....چرا که نه گوسفندان عاقل میشوند و نه گرگها سیر  
ببین اصلا خانواده شوهرت نمیتونن طلاقت بدن همش الکیه اول اینکه شوهرت باید درخواست ید یاتو بعدم بار ...

من میدونم همه اینارو کتاب حقوقیم زیاد خوندم بعدشم پرونده پزشکیم هست دقیقا بعد ازدواجم اینجوری شدم حتی خونوادم میخاستن بیان بگرسن چیکاردخترم کردین اینجوری شده من نزاشتم گفتم سرکارم حرص خوردم. درسته پدر ندارم ولی داداشام و عموهام بدونن پدرشونو درمیارن ولی من نمیخام دعوا و بحث و جاربزنم بفیه رو درگیر کنم

مادرشوهرت عجب عفريته أيه البته ببخشيدا از اين مادرشوهرت اطرافم ديدم همش ميخوان حرف خودشون باشه براي همچين مادرشوهرايي فقط بايد زبون بريزي والكي قربون صدقه بري مگرنه هرروز يه ماجرا دارن فقط سياست ياد بگير