2777
2789
عنوان

قرص متفورمین

3341 بازدید | 19 پست

دکتر دو سال پیش متفورمین ۵۰۰ رو تجویز کرده.الان چاق شدم و انگار دوز۵۰۰ جواب نمیده.میشه سرخود ۱۰۰۰ رو استفاده کنم؟

پیشاپیش معذرت میخوام اگ نشه جوابتونو بدم.

عاقبت هجوم ناگهان عشق,فتح می کند پایتخت درد را..

ن عزیزم اصن برو انسولین بزن بهتر شی بابای من 500میخورد با این تفاوت که اون لاغر لاغر شد از وقتی انسولین زد همه چیش تنظیم شدبرگشت ب حالت قبل

خدایا شکرت که صاحب خونه شدیم بدون اینکه یک ذره اذیت بشیم یا نگران وخیلی زود اسباب کشی کردیم و دلمون شاده اصن نمیدونم پولش چجوری جور شد فقد میدونم صاحب خونه ایی هستیم ک دوسش داریم😍😍😍😍سپاس گذارم سپاس گذارم سپاس گذارم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ب هیچ عنوان استفاده نکن باید تغذیه ات رو کم کنی و مراعات کنی تا اور کنه هزار باعث افت قند میشه و ک ...

یا خداااا..پشیمون شدم کلا

منکه۲ماه خوردم روزی یکی داشتم میمردم ازبس بی اشتهابودم و لاغرشده بودم باشگاهم میرفتم کلا چربیهام اب ...

تنبلی دارم.اوایل خ خوب تاثیر داش ولی الان کمتر تاثیر داره

ب هیچ عنوان استفاده نکن باید تغذیه ات رو کم کنی و مراعات کنی تا اور کنه هزار باعث افت قند میشه و ک ...

من بیست روز روزی دوبارخوردم دوتا۵۰۰ یکی صبح یکی شب.سرخود خوردن اشتباهه بایددکتربگه

متفورمین یه اثرش اینه که قند رادمیاره پایین تاتخمدان ها خوب کارکنه ولی اصلاً سرخود دوزشو بالانبر چون باعث افت قندمیشه

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم
یعنی بایدهمش خورد؟تنبلیتون خوب نشده؟منم تنبلی دارم  واسه همین پرسیدم

ن هیچ وقت خوب نمیشه مثل دیابت.باید کنترلش کنی

روزی دوبار کی میخوری؟ شاید زمان‌خوردنت درست نیست

من صبح وشب.الان دیگه نمیخورم کلا.ریزش موی شدید داشتم نمیدونم چرا احساس کردم واسه قرصاس ولش کردم مهرماه میرم دکترفعلا گیاهی میخورم خودم