2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم اگه مینور باشی بادارو رفع نمیشه, من دارو خوردم رفت بالا, ولی واسه همسرم نرفت

بله رفع نشد من مینور دارم ولی همسرم نه

البته مشکل حادی نیس فقط ما ها نباید با ی ماژور یا مینور دیگه ازدواج کنیم

خدایا کمکم کن تا عاشقانه ترین نگاه ها را در چشمش بریزم.
عزیزم بادارو رفع نمیشه, من دارو خوردم رفت بالا, ولی واسه همسرم نرفت

مینور مربوط به ژن هست رفع نمیشه . کسی که از اول مینور باشه تا اخر عمر مینوره . و چیز عجیب و بدی نیست خودمم مینورم کلا بیماری محسوب نمیشه. 

اون کم خونی هست که رفع میشه

هیچﮐﺲ ﺁﻧﻘﺪﺭ ﻋﺎﻗﻞ ﻧﻴﺴﺖ ﮐﻪ ﻫﻤﻴﺸﻪ ﺳﮑﻮﺕ ﮐﻨﺪ!
بله رفع نشد من مینور دارم ولی همسرم نه البته مشکل حادی نیس فقط ما ها نباید با ی ماژور یا مینور دیگه ...

ما جفتمون کم خون بودیم ک دارو استفاده کردیم ک دکتر گفت من مشکلی ندارم واسه همین نمیخواد ژنتیک بدیم ولی باز نگرانم

بله رفع نشد من مینور دارم ولی همسرم نه البته مشکل حادی نیس فقط ما ها نباید با ی ماژور یا مینور دیگه ...

البته این بصورت کلی هست. باید نوع مینور فرد مشخص شه الفا یا بتا . خیلی از مینورها با هم ازدواج میکنن و مشکلی ندارن

البته این بصورت کلی هست. باید نوع مینور فرد مشخص شه الفا یا بتا . خیلی از مینورها با هم ازدواج میکنن ...

عزیز من ازمایشمو بفرستم اینجا شما میتونین تفسیر کنین؟ 

عزیز من ازمایشمو بفرستم اینجا شما میتونین تفسیر کنین؟  

نه متاسفانه میترسم چیزی بگم درست نباشه.  لینکی که میزارم برین ازمایشتون رو بزارین دقیق راهنمایی میکنن مربوط به آزمایشگاه نور اهواز هست 

http://www.dnalab.ir/fa/component/content/article/14-مطالب-سایت-فارسی/مشاوره/32-مشاوره-ژنتیک-اینترنتی