2777
2789
عنوان

سن زن و مرد

| مشاهده متن کامل بحث + 418 بازدید | 63 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره عزيزم boise تو ايالت Idaho يه

زیاد نموندم یه هفته موندیم اونم عروسی داداشم بود.زن داداشم اونجا زندگی میکرد.

ولی جای خوبیه خوش گذشت

تو قشنگ ترین دلیل واسه تند زدن قلب منی♡
نه جاریمم هست با شوهرش تو عکس کنارم جاریمه کنار جاریم خواهرشه اینجا خیلی فک و فامیل داریم😂

خوش بحالتون ☹️☹️ من اينجا تنهام خونه ي مادرشوهرم اينا تو ايالت مريلنده با هواپيما پنج شش ساعت راهه دو سه ماهي يه بار ميريم اونجا يه هفته ميمونيم دوباره برميگرديم كاش نزديك بوديم 😭😭

لباس قرمزه خودتي؟ 😊 خيلي خوشكلي 😘😘

Sana hissettiklerimi anlatabilmem için kelimeler yetersiz kalıyor❤️Sen benim aşkım,herşeyimsin...💑❤️💑
خوش بحالتون ☹️☹️ من اينجا تنهام خونه ي مادرشوهرم اينا تو ايالت مريلنده با هواپيما پنج شش ساعت راهه د ...

تنهایی بده والا

ایرانی هم پیدا میشه تو آمریکا ولی راستش هم وطنای خودمون ک اونجا بودن خیلی خودشونو میگرفتن نمیشد باهاشون حرف زد اصن

حالا نمیدونم هم وطنای شمام اینطورین یا نه

خیلی بخارن 

خوش بحالتون ☹️☹️ من اينجا تنهام خونه ي مادرشوهرم اينا تو ايالت مريلنده با هواپيما پنج شش ساعت راهه د ...

مرسی گلم چشمات خوشگل میبینه

تنهایی بده والا ایرانی هم پیدا میشه تو آمریکا ولی راستش هم وطنای خودمون ک اونجا بودن خیلی خودشونو م ...

آره عزيزم امريكا پر ايرانيه دوست ايراني آره دارم خيليم صميميم باهاشون دوست ترك هم زياد دارم چون شوهرم ترك تركيه است با اونام زياد رفت و آمد داريم ولي خب خانواده آدم پيشش باشه اصلا يه چيز ديگه است 

مثلا ميگم اگه من برم خونه دوستم خب خجالت ميكشم بهش بگم بچمو نگه دار من برم بخوابم ولي خونه مادرشوهرم خيلي راحت بچه رو ميدم دست خواهرشوهرم ميرم ميخوابم  يا مثلا اگه خانواده خودم هم اينجا بود خيلي راحت بودم ولي حيف 🙁🙁

Sana hissettiklerimi anlatabilmem için kelimeler yetersiz kalıyor❤️Sen benim aşkım,herşeyimsin...💑❤️💑
آره عزيزم امريكا پر ايرانيه دوست ايراني آره دارم خيليم صميميم باهاشون دوست ترك هم زياد دارم چون شوهر ...

آها اره والا خانواده یه چیز دیگست ما بنابر یه رسم مزخرفی که داریم یک و نیم ساله مامانمو ندیدم یعنی دقیقا بعد عروسیم . تو این مدت من کشورای زیادی رو رفتم ولی ایران نه. مادر شوهرم میگه تا عید نوروز نرو

یه جوریه که  بعد یک سال و...باید برم خونه بابام اونم رسما

حالا رسم ایناست از ما اینقد سفت بگیری نیست

ولی خیلییییی دلم برای مامانم و آبجیام تنگ شده. اولا که همش کارم گریه بود. باز خوبه بابام تو سوئده قبولی شو گرفته کارای مامانم اینارو راه انداخته تا دوسال دیگه اونام بیان سوئد خیلی خوب میشه خیلی نزدیک میشیم.

حالا دعا میکنم این روزام برات به خوبی بگذره درکت میکنم عزیزم😔

آها اره والا خانواده یه چیز دیگست ما بنابر یه رسم مزخرفی که داریم یک و نیم ساله مامانمو ندیدم یعنی د ...

وااااي چه رسم سختيهه 

اون وقت اگه دختر تو همون شهري كه پدر مادرش هستن ازدواج بكنه بازم نبايد بره ديدنشون؟ 

قربونت برم عزيزم من ديگه عادت كردم خوبه چهار ساله اينجام