2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من نه تنها مجانی بلکه کلی چیز هم گیرشون اومد 

همدردیم پس، من پول عقدو شاباش و وام ازدواجمونم مادرشوهرم برداشت باوجودی که همه هزینه ها پای خودمو همسرم بود😒 کادوهای پاتختیمم گذاشت تو جهاز دخترش😒😒

خب طلا نباشه شاید ناراحت بشه  حتی شده یه تیکه کوچولو ولی بخرید  هر جا رسمی داره  ...

وا مواد شوینده رو میخاد چکار😐 مگه واس مادرش میبرین؟ 

زندگی زیبا و مثبت از ذهنی زیبا و مثبت ساخته می شود
عید قربان هم کادو میدید عروس؟  به من حتی عید نوروز هم هیچی نمیدن     همیشه هم بخاطر ...

اره ما رسم داريم بنظرم كارشون اشتباهه اخه مگه چقد ميشه  فقط تو دوران نامزدي وعقد ازشون چيزي كم نميشه دل عروسشونم شاد ميشه

خب طلا نباشه شاید ناراحت بشه  حتی شده یه تیکه کوچولو ولی بخرید  هر جا رسمی داره  ...

بارک الله.چه اهل زندگی  

ای خدا بالاسری سیل زیر پا کن                                زینه خوب و میره لیش ز هم سوا کن🤷‍♀️
همدردیم پس، من پول عقدو شاباش و وام ازدواجمونم مادرشوهرم برداشت باوجودی که همه هزینه ها پای خودمو هم ...

سگ خور.کشیدم که میگم

ای خدا بالاسری سیل زیر پا کن                                زینه خوب و میره لیش ز هم سوا کن🤷‍♀️