maanelii مدیر استارتر عضویت: 1396/11/27 تعداد پست: 282 عنوان سلام راهنمایی می خواستم😓 67 بازدید | 11 پست سلام مامانایی که تازه باردارشدن وباردارن از علائم اولیه بارداریتون که میشه بگید دقیق اگر یادتون هست ممنون میشم خداجون اون زمانی که قسمت میدونی یه نی نی نازو سالم بهم بده ...آمین😘 1397/05/17 | 18:09 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
sargol_khanomi عضویت: 1396/11/24 تعداد پست: 1503 علایم اولیه بارداری و پریود تقریبا مثل همه کمردرد و دل درد من داشتم هوا خواه توام جانا💜 و میدانم که میدانی..
hasrat11 عضویت: 1396/07/02 تعداد پست: 4120 سردرد. تب .حالت تهوع.داغ شدن بدنم..سینه درد شدید. دوبرابر شدن موهای شکمم ﺗﻨﻬﺎﺋﯽ ﺁﺩﻣﯽ ﺭﺍ ﻋﻮﺽ ﻣﯿﮑﻨﺪ ﺍﺯ ﺗﻮ ﭼﯿﺰﯼ ﻣﯿﺴﺎﺯﺩ ﮐﻪ ﻫﯿﭻ ﻭﻗﺖ ﻧﺒﻮﺩﯼ ﮔﺎﻩ ﺍﻧﻘﺪﺭ ﺑﯽ ﺗﻔﺎﻭﺕ ﻣﺜﻞ ﺳﻨﮓ ﮔﺎﻩ ﺍﻧﻘﺪﺭ ﺣﺴﺎﺱ ﻣﺜﻞ ﺷﯿﺸﻪ ﺍﻧﻘﺪﺭ ﺑﺎ ﺧﻮﺩﺕ ﺣﺮﻑ ﻣﯽ ﺯﻧﯽ ﮐﻪ ﺑﺮﺍﯼ ﺣﺮﻑ ﺯﺩﻥ ﺑﺎ ﺩﯾﮕﺮﺍﻥ ﻻﻡ ﺗﺎ ﮐﺎﻡ ﺩﻫﺎﻧﺖ ﺑﺎﺯ نمی شود ﻏﺬﺍﯾﺖ ﺭﺍ ﺳﺮﺩ ﻣﯽ ﺧﻮﺭﯼ ﻧﻬﺎﺭ ﻫﺎ ﻧﺼﻔﻪ ﺷﺐ ﺻﺒﺤﺎﻧﻪ ﺭﺍ ﺷﺎﻡ ﺳﺎﻋﺘﻬﺎ ﺑﻪ ﯾﮏ ﺁﻫﻨﮓ ﺗﮑﺮﺍﺭﯼ ﮔﻮﺵ ﻣﯽ ﮐﻨﯽ ﻭ ﻫﯿﭻ ﻭﻗﺖ ﺁﻫﻨﮓ ﺭﺍ ﺣﻔﻆ ﻧﻤﯽ ﺷﻮﯼ ﺷﺒﻬﺎ ﻋﻼﻣﺖ ﺳﻮﺍﻟﻬﺎﯼ ﻓﮑﺮﺕ ﺭﺍ ﻣﯿﺸﻤﺮﯼ ﺗﺎ ﺧﻮﺍﺑﺖ ﺑﺒﺮﺩ ﺗﻨﻬﺎﺋﯽ ﺍﺯ ﺗﻮ ﺁﺩﻣﯽ ﻣﯿﺴﺎﺯﺩ ﮐﻪ ﺩﯾﮕﺮ ﺷﺒﯿﻪ ﺁﺩﻡ ﻧﯿﺴﺖ
maanelii مدیر استارتر عضویت: 1396/11/27 تعداد پست: 282 علایم اولیه بارداری و پریود تقریبا مثل همه کمردرد و دل درد من داشتم ییوست یا اسهال ناگهانی یا بی اشتهایی چی خداجون اون زمانی که قسمت میدونی یه نی نی نازو سالم بهم بده ...آمین😘
maanelii مدیر استارتر عضویت: 1396/11/27 تعداد پست: 282 سردرد. تب .حالت تهوع.داغ شدن بدنم..سینه درد شدید. دوبرابر شدن موهای شکمم منهمه اینارو درم واقعا موندم از پریودیه یا باردارم دوروزه عقب انداختم خداجون اون زمانی که قسمت میدونی یه نی نی نازو سالم بهم بده ...آمین😘
hasrat11 عضویت: 1396/07/02 تعداد پست: 4120 چند روز دیگه بی بی چک بزار ﺗﻨﻬﺎﺋﯽ ﺁﺩﻣﯽ ﺭﺍ ﻋﻮﺽ ﻣﯿﮑﻨﺪ ﺍﺯ ﺗﻮ ﭼﯿﺰﯼ ﻣﯿﺴﺎﺯﺩ ﮐﻪ ﻫﯿﭻ ﻭﻗﺖ ﻧﺒﻮﺩﯼ ﮔﺎﻩ ﺍﻧﻘﺪﺭ ﺑﯽ ﺗﻔﺎﻭﺕ ﻣﺜﻞ ﺳﻨﮓ ﮔﺎﻩ ﺍﻧﻘﺪﺭ ﺣﺴﺎﺱ ﻣﺜﻞ ﺷﯿﺸﻪ ﺍﻧﻘﺪﺭ ﺑﺎ ﺧﻮﺩﺕ ﺣﺮﻑ ﻣﯽ ﺯﻧﯽ ﮐﻪ ﺑﺮﺍﯼ ﺣﺮﻑ ﺯﺩﻥ ﺑﺎ ﺩﯾﮕﺮﺍﻥ ﻻﻡ ﺗﺎ ﮐﺎﻡ ﺩﻫﺎﻧﺖ ﺑﺎﺯ نمی شود ﻏﺬﺍﯾﺖ ﺭﺍ ﺳﺮﺩ ﻣﯽ ﺧﻮﺭﯼ ﻧﻬﺎﺭ ﻫﺎ ﻧﺼﻔﻪ ﺷﺐ ﺻﺒﺤﺎﻧﻪ ﺭﺍ ﺷﺎﻡ ﺳﺎﻋﺘﻬﺎ ﺑﻪ ﯾﮏ ﺁﻫﻨﮓ ﺗﮑﺮﺍﺭﯼ ﮔﻮﺵ ﻣﯽ ﮐﻨﯽ ﻭ ﻫﯿﭻ ﻭﻗﺖ ﺁﻫﻨﮓ ﺭﺍ ﺣﻔﻆ ﻧﻤﯽ ﺷﻮﯼ ﺷﺒﻬﺎ ﻋﻼﻣﺖ ﺳﻮﺍﻟﻬﺎﯼ ﻓﮑﺮﺕ ﺭﺍ ﻣﯿﺸﻤﺮﯼ ﺗﺎ ﺧﻮﺍﺑﺖ ﺑﺒﺮﺩ ﺗﻨﻬﺎﺋﯽ ﺍﺯ ﺗﻮ ﺁﺩﻣﯽ ﻣﯿﺴﺎﺯﺩ ﮐﻪ ﺩﯾﮕﺮ ﺷﺒﯿﻪ ﺁﺩﻡ ﻧﯿﺴﺖ
maanelii مدیر استارتر عضویت: 1396/11/27 تعداد پست: 282 علایم اولیه بارداری و پریود تقریبا مثل همه کمردرد و دل درد من داشتم صبح ناگهانی ترش کردم بالا اوردم خداجون اون زمانی که قسمت میدونی یه نی نی نازو سالم بهم بده ...آمین😘
maanelii مدیر استارتر عضویت: 1396/11/27 تعداد پست: 282 چند روز دیگه بی بی چک بزار صبح ناگهانی ترش کردم بالا اوردم الانم دهنم ترشه خداجون اون زمانی که قسمت میدونی یه نی نی نازو سالم بهم بده ...آمین😘
hasrat11 عضویت: 1396/07/02 تعداد پست: 4120 صبح ناگهانی ترش کردم بالا اوردم الانم دهنم ترشه علائمت که خیلی شبیه حامله هاست فک کنم حامله ای ﺗﻨﻬﺎﺋﯽ ﺁﺩﻣﯽ ﺭﺍ ﻋﻮﺽ ﻣﯿﮑﻨﺪ ﺍﺯ ﺗﻮ ﭼﯿﺰﯼ ﻣﯿﺴﺎﺯﺩ ﮐﻪ ﻫﯿﭻ ﻭﻗﺖ ﻧﺒﻮﺩﯼ ﮔﺎﻩ ﺍﻧﻘﺪﺭ ﺑﯽ ﺗﻔﺎﻭﺕ ﻣﺜﻞ ﺳﻨﮓ ﮔﺎﻩ ﺍﻧﻘﺪﺭ ﺣﺴﺎﺱ ﻣﺜﻞ ﺷﯿﺸﻪ ﺍﻧﻘﺪﺭ ﺑﺎ ﺧﻮﺩﺕ ﺣﺮﻑ ﻣﯽ ﺯﻧﯽ ﮐﻪ ﺑﺮﺍﯼ ﺣﺮﻑ ﺯﺩﻥ ﺑﺎ ﺩﯾﮕﺮﺍﻥ ﻻﻡ ﺗﺎ ﮐﺎﻡ ﺩﻫﺎﻧﺖ ﺑﺎﺯ نمی شود ﻏﺬﺍﯾﺖ ﺭﺍ ﺳﺮﺩ ﻣﯽ ﺧﻮﺭﯼ ﻧﻬﺎﺭ ﻫﺎ ﻧﺼﻔﻪ ﺷﺐ ﺻﺒﺤﺎﻧﻪ ﺭﺍ ﺷﺎﻡ ﺳﺎﻋﺘﻬﺎ ﺑﻪ ﯾﮏ ﺁﻫﻨﮓ ﺗﮑﺮﺍﺭﯼ ﮔﻮﺵ ﻣﯽ ﮐﻨﯽ ﻭ ﻫﯿﭻ ﻭﻗﺖ ﺁﻫﻨﮓ ﺭﺍ ﺣﻔﻆ ﻧﻤﯽ ﺷﻮﯼ ﺷﺒﻬﺎ ﻋﻼﻣﺖ ﺳﻮﺍﻟﻬﺎﯼ ﻓﮑﺮﺕ ﺭﺍ ﻣﯿﺸﻤﺮﯼ ﺗﺎ ﺧﻮﺍﺑﺖ ﺑﺒﺮﺩ ﺗﻨﻬﺎﺋﯽ ﺍﺯ ﺗﻮ ﺁﺩﻣﯽ ﻣﯿﺴﺎﺯﺩ ﮐﻪ ﺩﯾﮕﺮ ﺷﺒﯿﻪ ﺁﺩﻡ ﻧﯿﺴﺖ
maanelii مدیر استارتر عضویت: 1396/11/27 تعداد پست: 282 چند روز دیگه بی بی چک بزار اره منتظرم انتظار سختیه😓 خداجون اون زمانی که قسمت میدونی یه نی نی نازو سالم بهم بده ...آمین😘
maanelii مدیر استارتر عضویت: 1396/11/27 تعداد پست: 282 علائمت که خیلی شبیه حامله هاست فک کنم حامله ای واییی خدا ازدهنت بشنوه خدا کنه باشم 😍😘 خداجون اون زمانی که قسمت میدونی یه نی نی نازو سالم بهم بده ...آمین😘
maanelii مدیر استارتر عضویت: 1396/11/27 تعداد پست: 282 علائمت که خیلی شبیه حامله هاست فک کنم حامله ای تقریبا ده روز قبل موعد پریودیم سردردای عجیبی دلرم میگرنی یهو میگیره ول می کنه یهدلحظه شادم یه لحظه غمگین میشم الانم دهنم ترشه وکمردرد دارم خداجون اون زمانی که قسمت میدونی یه نی نی نازو سالم بهم بده ...آمین😘