2777
2789
عنوان

خورش خلال کرمانشاهی

2794 بازدید | 16 پست

سلام خانومای گل. خانوما کسی خورش خلال کرمانشاهی بلده به من نکاتشو بگه؟

من خودم درست میکنم. ولی میخوام فوت و فنشو یاد بگیرم‌

ممنون میشم😊

خلالو تو گلاب خیس کن . اول بزار یکم گوشتا یه قل بخوره آبشو بریزکه خورشتت رنگش تیره نشه. ربم باید مرغوب باشه. نوش جونتون چندوقته هوس کردم😉

از امروز شــــــــــــروع شد عهدی که با خودم بستم. نمازمـــــــو اول وقت میخونم😍غیبت ممنوع😠سالم میخورم😍به خودم وزندگیم میرسم💜این تیکرم تا وقتیه که اینکارا عادتم بشه 💜💜💜💜💜

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خلالو تو گلاب خیس کن . اول بزار یکم گوشتا یه قل بخوره آبشو بریزکه خورشتت رنگش تیره نشه. ربم باید مرغ ...


از اول مرحله به مرحله بگین لطفا. 🙄

مثلا رب رو کی میزنین.

کی خلال رو میریزین.

کی لیمو عمانی میریزین.

همه چی دیگه😁

میشه تا همون حدی که بلدی رو بگی لطفا

چشم.

من اول گوشتو با چوب دارچین و زردچوبه و فلفل میزارم یه کم‌بپزه. بعد رب میزنم و دوسه تا لیمو عمانی که از قبل خیس کردم میندازم توش‌.

نیم ساعت مونده که خاموشش کنم، خلال بادوم و یه کم‌زرشک سیاه میریزم و یه کوچولو زعفرون.

لحظه ای که خاموش میکنی خورش رو یکم گلاب ودارچین بهش بزن و درشو ببند تاچند دقیقه من این کارومیکنم عا ...

مرسی عزیزم.

رب رو کی میزنین؟ 

لیمو عمانی رو کی میریزین؟

و خلال هارو کی اضافه میکنین؟

از اول مرحله به مرحله بگین لطفا. 🙄

اول خلالارو تو گلاب خیس کن. گوشتارو به اندازه یه بند انگشت ریز کن سعی کن یدست باشه وراز خوشمزگیش تو تازه وزیاد بودن گوشتشه. گوشتارو بریز توقابلمه یه قل که خورد بریز تو آبکش وتو قابلمه یدونه پیاز بزرگ نگینی خرد شده رو سرخ کن خوب که طلایی شد گوشتارو اضافه کن سریع گوشتارو هم نزن بزار یطرفش یکم خودشو بگیره بعد زیرو روش کن. زردچوبه ویکمم فلفل سیاه اضافه کن بعد آبو اضافه کن. وقتی گوشتا تقریبا پخت خلال بادوم واضافه کن. من دوست ندارم خلالا خیلی زنده باشه بخاطر همین یکم زودتر میریزم. آخرم زرشک سیاهو که قبلا پاک کردی با رب تفت بده واضافه کن. مثل بقیه خورشتا لیمو امانیم میخوادا. در آخر نمکشم تنظیم کن و بزار حسابی جا بیفته

از امروز شــــــــــــروع شد عهدی که با خودم بستم. نمازمـــــــو اول وقت میخونم😍غیبت ممنوع😠سالم میخورم😍به خودم وزندگیم میرسم💜این تیکرم تا وقتیه که اینکارا عادتم بشه 💜💜💜💜💜
مرسی عزیزم. رب رو کی میزنین؟  لیمو عمانی رو کی میریزین؟ و خلال هارو کی اضافه میکنین؟

آها از اول مراحل رو میخوای فک کردم فقط نکاتشو میخوای خخخخ

اول خلال هاروخیس کن گوشتارو هم باید ریز خوردکنی نه اندازه گوشت خورش های دیگه باید کوچیک باشن

بعد گوشت روتفت بده وبزاربپزه نیم ساعت بعدش خلالتواضافه کن باهم بپزن رب هم سرخ کن بالیموو زعفران بریز توش نیم ساعت واسه لیموهاکافیه بعد زرشک سیاه رو بریز ولی پنج دقیقه بزار زرشک هابپزن زیادباشه خورش تیره میشه بعدم خاموش کن و گلاب بزن

یاعلی

لیمو عمانی رو اول تو آبجوش بزار بمونه که تلخیش بره باچنگالم سوراخش کن. بعد همزمان با خلال بادوم به خورشت اضافه کن. زعفرونم آخر پخت اضافه کن که عطرش بمونه. من ترجیحم اینه که پلو زعفرونی درست کنم با خورشت خلال بخاطر همین تو خورشتم زعفرون نمیریزم

از امروز شــــــــــــروع شد عهدی که با خودم بستم. نمازمـــــــو اول وقت میخونم😍غیبت ممنوع😠سالم میخورم😍به خودم وزندگیم میرسم💜این تیکرم تا وقتیه که اینکارا عادتم بشه 💜💜💜💜💜
اول خلالارو تو گلاب خیس کن. گوشتارو به اندازه یه بند انگشت ریز کن سعی کن یدست باشه وراز خوشمزگیش تو ...


مرررررسی عزیزم.

ممنون که وقت گذاشتین.

 وقتی رب رو ریختم، چند دقیقه دیگه باید رو گاز باشه؟

چند لیوان آب بریزم؟ برای ۹ نفر.

آها از اول مراحل رو میخوای فک کردم فقط نکاتشو میخوای خخخخ اول خلال هاروخیس کن گوشتارو هم باید ریز خ ...


مررررسی عزیزم. آره. سوالمو خوب مطرح نکردم😁😁😁😁

ممنون که وقت گذاشتی.

ینی رب رو نیم ساعت آخر بزنم؟ 

ارسال نظر شما
این تاپیک قفل شده است و ثبت پست جدید در آن امکان پذیر نیست

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز