2777
2789

الان سه ماهه که تمام وقتم یا خوابم یا تو شبکه های اجتماعی کلا کار مفید غذا پختن و تمیزکاری اونم دیگه اگه خیلی خونه بهم ریخته باشه

ی لیست بلند از کارهای نیمه تموم دارم که هر روز میگم انجام میدم ولی ...

زندگیم بلطف خدا خوبه فقط دوساله برای بارداری اقدام کردم هنوز نتیجه نگرفتم 

مهر و ابان و اذز 96 منظم باشگاه میرفتم هشت کیلو کم کردم از اذر تا الان همش نصف و نیمه میرم هنوز هیچی کم نکردم 

روزانه سه تا گلوکوفاژ هزار به تجویز پزشک برای درمان تنبلی مصرف میکنم

سه چهار تا پروژه رو دستم مونده نمیدونم چرا انجام نمیدم با اینکه پول خوبی هم توشون هست. کلا بچسبم به کار درامد خوبی دارم ولی نمیدونم چمه

پنج ساله ازدواج کردم اوایل حرفا و رفتارهای خانواده شوهرم چون تو ی ساختمون زندگی میکنیم خیلی اذیتم میکردم الان سعی میکنم بی توجه باشم ی جورایی قویتر شدم تو این زمینه البته رفت امدم هم فقط سال اول زیاد بود الان خیلی خیلی کمه و تا دو سه ماه دیگه بلطف خدا کلا از اینجا میریم و دور میشیم

به رحمت خدا بی اندازه امیدوارم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

هرچي فعاليتت بيشتر باشه سرزنده تر و بااعتماد به نفس تر ي و زودتر مشكلت برطرف ميشه هم تنبل شدي هم خوب حالا اعتياد نه ولي ادم عادت ميكنه به گوشي و اينا صبح به صبح چك كن بزار كنار راخت و خوب

....!هیچ کس احساسم را نفهمید. ..!

تنبلی یه

یه پیشنهاد

خودتونو مجبوووور کنید 

کارهای عقب افتادتونو ؛ طبق لیست ، انجام بدید و ب سرانجام برسونید .... 

ناخودآگاه  روال زندگی تون  بهتر میشه و خودتونم از فعالیت تون لذت میبرید 

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....

اینترنت رو قطع کنی درست میشی

وصف رخساره خورشید ز خفاش مپرس  دوست عزیز لطفا متن امضاء من رو بخونید نی نی سایتی گرامی لطفا اگر با کامنتهای من مخالفتی داشتید احساستون رو کنترل کنید و من رو ریپلای نکنید مگر اینکه مستقیما شما رو مخاطب قرار داده باشم یا استارتر تاپیکی باشید که توش پست گذاشتم ، من مایل نیستم هیچ بحث و تبادل نظری با مخالفانم داشته باشم مگر اینکه خودم اعلام آمادگی کنم پس خودتون رو خسته نکنید و با اجتناب از هر بحث بیهوده ای در حق اعصاب و شخصیت من و خودتون لطف بزرگی بفرمایید
طراحی سایت کارم اینترنت نمیتونم قطع کنم

مگه الان داری برای کارت از نت استفاده میکنی؟ خودت میدونی منظورم چیه تا از دنیای مجازی خودتو نجات ندی زندگیت همینه بدترم میشه

وصف رخساره خورشید ز خفاش مپرس  دوست عزیز لطفا متن امضاء من رو بخونید نی نی سایتی گرامی لطفا اگر با کامنتهای من مخالفتی داشتید احساستون رو کنترل کنید و من رو ریپلای نکنید مگر اینکه مستقیما شما رو مخاطب قرار داده باشم یا استارتر تاپیکی باشید که توش پست گذاشتم ، من مایل نیستم هیچ بحث و تبادل نظری با مخالفانم داشته باشم مگر اینکه خودم اعلام آمادگی کنم پس خودتون رو خسته نکنید و با اجتناب از هر بحث بیهوده ای در حق اعصاب و شخصیت من و خودتون لطف بزرگی بفرمایید