2777
2789
عنوان

دردو دل

148 بازدید | 18 پست

فقط لطفا سرازیر نشید روسرم ...من راهنمایی میخوام...4سال یه پسر رو دوست دارم یه چند مدت پیش گفت میخوام بزارم دوسال دیگه بیام خواستگاریت گفتم خوب قید منو باید بزنی گفت نه گفتم خوب تو که نمیخوای منو ومن با این همه انتظار باید دوساال دیگه تحمل کنم اصلا اینکارو نمیکنم هم اون ناراحت بود هم من...گفت من دوستت دارم گفتم تو اصلا ابراز علاقه بلد نیستی برج زهر ماری گفتم نمیشه زودتر بهم برسیم گفت میخوام تا دوسال دیگه 150میلیون جمع کنم بیام سمتت گفتم خوب من منتظرت نمیمونم یادته فلان جا گفتم اگه عروسی کردی برگشتی هم منتظرت میمونم گفت آره گفتم خب دیگه حرفم فرق کرد من دیگه طاقت دوریت ندارم......نگو دلش پر بوده ازم .یه سوال ازم پرسید منم نشستم بی کم و کاست براش همه چیز رو توضیح دادم و فهمید یه جورایی مقصر خودشه.....الانم گاهی وقتی بهم پیام میدیم ولی نه مثل قبل هر موقع حرف رفتن میزنیم یا من کوتاه میام یا اون تا تموم بشه .....من خیلی دوستش دارم و خیلی براش ناز میام اونم میخره نازمو ولی بنظرتون من دوباره جریان بهم رسیدنمون رو بگم؟ از طرفی یه کارایی میکنه که میگم بهم برسیمم کارم زار هست

هیچکس مثل مادر و پدر نمی فهمند تو رو

تو کارت درسته . طوری وانمود کن که اون بیفته دنبالت و هر وقت حرف جدایی زد تو زودتر برو تا فک نکنه خبریه . تنها راه سر براه کردن مرد اینه که آرامش روانیشو نسبت بخودت ازش بگیری و همیشه ترس از دست دادنت رو داشته باشه 

هیچ  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم چهارسال بایکی بودم ولی دید من خواستگار دارم زود اومد جلو ولی خوب شد فهمیدم همه این عقب انداختنا بخاطراین بودک یکی دیگه زیرسرشه منم ب خواستگارم جواب مثبت دادم خداروشکر زندگیم عاااالیه

تو کارت درسته . طوری وانمود کن که اون بیفته دنبالت و هر وقت حرف جدایی زد تو زودتر برو تا فک نکنه خبر ...

واقعا این درسته الان من دوراز خانوادمم از شوهرم ناراحت باشم میگم من فردا میرم پیش بابام و مامانم زود گریه میکنه تروخدا ببخش غلط کردم فقط نرو

منم چهارسال بایکی بودم ولی دید من خواستگار دارم زود اومد جلو ولی خوب شد فهمیدم همه این عقب انداختنا ...

خدا رو شکر  عزیزم.چکار کنم بفهمه نباید اینهمه منتظرم بزاره؟

خدا رو شکر  عزیزم.چکار کنم بفهمه نباید اینهمه منتظرم بزاره؟

بگو خواستگاردارم اونموقعس ک دوس داشتن واقعیشو میبینی اگه بخاطرت پاشد اومد بدون دوست داره نمیخواد ازدستت بده بگو خانوادمم راضین هیچ مشکلی ندارن فقط تو موندی اگه منو میخوای بسم الله بیاجلو اگه نمیخوای بکش عقب

تو کارت درسته . طوری وانمود کن که اون بیفته دنبالت و هر وقت حرف جدایی زد تو زودتر برو تا فک نکنه خبر ...

بهش گوشزد کردم...تازه من میگم بیشتر میرم تا اون ...و ترس رفتنم رو داره.چون فقط علاقه منو پیش آقا گیر انداخته از 17سالگی میخوامش مثلا

بگو خواستگاردارم اونموقعس ک دوس داشتن واقعیشو میبینی اگه بخاطرت پاشد اومد بدون دوست داره نمیخواد ازد ...

باشه .بهش میگم .اینجوری ارزش خودمم مشخص تر میکنم

مثلا پا میزاره رو خط قرمزام .مثل دیروز حرف بد زد...بعد به جای از دلم دربیاره گفت من کی گفتم؟

سعی کن بیشتر فکر کنی فک کنم متولد ۷۲ هستی و سنت واسه ازدواج نگذشته خیلیم مونده 

من و شوهرم تو دانشگاه آشنا شدیم یه سال باهم بودیم بعد یه سال از فامیل خواستگار اومد من بهش گفتم نگفتمم که بیا گفتم من دوست ندارم از فامیل ازدواج کنم و بهش جواب رد میدم یه هفته بعد اومد خواستگاری الان مشکل داریم‌میگه تو منو با زور و با دعا کشوندی خونتون سعی کن به هیچ کسی التماس کنی سعی کن یه کاری کنی اون دنبالت بدوئه 

باشه .بهش میگم .اینجوری ارزش خودمم مشخص تر میکنم

اره برامن ک اومدا نمیگم ولی باابرو ریزی باباش رفته بود پیش بابابزرگم همه چیو گفته بود بابابزرگمم عاشق منه بااینکه عاشق من بود ولی حس میکردم متنفرشده منم زنگ زدم ب باباش هرچی از دهنم اومد بهش گفتم ینی هرررررچی بعد دوست پیام داد فلانی تو اینستا پیج گذاشته نوشته اولین روز دوستیمون ینی قبل اینکه من بگم خواستگاردارم فرداش تومدرسه اومدن دورم فلانی رو میشناسی گفتم اره گفتن تو راه شمال بایکی گرفتنش دنیارو سرم خراب شد ولی خودمو نشکستم منم ب یکی دیگه رفتم اون شکست میگن همیشه لباس سیاه تنشه

سعی کن بیشتر فکر کنی فک کنم متولد ۷۲ هستی و سنت واسه ازدواج نگذشته خیلیم مونده  من و شوهرم تو ...

نه من 76هستم .ولی واقعا چهار سال زور بالای زور هست که نخوایم بهم برسیمم تازه...چون اخلاقیات همدیگه دستمون هست

نه من 76هستم .ولی واقعا چهار سال زور بالای زور هست که نخوایم بهم برسیمم تازه...چون اخلاقیات همدیگه د ...

بنطرمن اگه باهات سرده ولش کن چون هیچوقت نمیتونی زندگی کنی بهت لطمه میزنه