2821
2789
عنوان

مشکل نوزاد یک ماهه

226 بازدید | 13 پست

دخترم یک ماهشه،خس خس سینه داره موقع شیر خوردن نفس کم میاره.هی گریه میکنه سینه رو ول میکنه.صورتشم اگزما داره.امروز بردمش دکتر گفت اینجور بچه ها پوست خشک دارن مستعد آسم هم هستن.شربت داد برای خس خس سینه گفت اگه خوب نشه،آسم داره.خیلی نگرانم کسی بوده بچش اینجوری باشه؟الان بهتره؟

پسر منم خس خس داره. از رفلاکسشه. دکترش واسش قطره بینی داد ک من اصن ندادم بش. البته الان ۳ ماهشه خیلی کمتر شده

صورتشم اگزما داره و دکترش گف حساسیت خفیف داره. والا از آسم حرفی ب من نزدن. فک کنم دکتر زیادی ترسوندتون

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

به چی حساسیت داره؟رژيم دارین شما؟

پسر منم بالا نمیاره. خیلی ب ندرت پنیر میده. اصن یکی از علائم رفلاکس خس خس سینس. خب وقتی اسید معده میاد بالا گلوشون آزرده میشه دگ.  پسر من صدای نفساشم خروسی بود. وقتی شیر میخورد مثه صدای بوق عروسک از توی گلوش میومد

ن دکتر نگف رژیم بگیر. معمولا ب غذا ک بیفتن خوب مشه

خیلی بچه ها خس خس و اگزما دارن و با رژیم خوب میشن بعضیام بدون رژیم ادامه میدن و بازم بزرگتر میشن خوب میشن شاید درصد کمیشون بعدها خطر اسم داشته باشن اونم از دسته ای ان که رژیم و مراقبت تو نوزادی نداشتن

منو خیلی نگران کرد این دکتر.از صبح دارم گریه میکنم.

ببین نفس کم اوردن زیر سینه و خس خس و ترش کردن و کمی بالا اوردن همش از علایم رفلاکسه که تو بیشتر بچه ها بعد غذا خور شدن خوب میشن یه سریا تا دو سالگی ام طول میکشه ولی خیلی کم هستن که به اسم تبدیل میشه خودتم سرچ کنی میبینی چی نوشته .بیخود حرص نخور مشکل خیلی از بچه هاس

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز