2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیگه چرا بی بی چک میزنی 48 ساعت بعد دوباره باید ازمایش بدی روند بتاتو دکتر چک کنه

فقط 13 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دختر نازم خونمون با اومدنت روشن کردی... سوالی در مورد مسمومیت بارداری یا پره اکلامپسی داشتید بپرسید...

تیتر بتا باید بدی 

مامان شدن یعنی حالا دیگه تنها نیستی و یه همدم کوچولو داری که کافیه دستتو بذاری رو دلت و کلی باهاش حرف بزنی و آروم آروم به آرامش برسی. مامان شدن یعنی نه ماه نچشیدن یک خواب راحت، یعنی نصف شب بلند شدن که مبادا بد خوابیده باشی و نی نی ات یه وقت ناراحت باشه.خدایا شکرت بابت فرشته کوچولویی ک بهم بخشیدی ...

دوست منم مثل شما بود دكتر بهش گفته بود چون هورمون حاملگي 11روز بعد از اينكه وارد خون بشه تازه وارد ادرار ميشه

توكلت بخدا باشه

براي منم خيلي دعاكن حامله بشم 

خسته شدم بسكه رفتم دكتر

خدایا بابت همه نعمتهایی که بهم بخشیدی ازت ممنونم
چقدر میگذره از وقتت ? بی بی چک گاها دیر نشون میده 

٨روز ميگذره.. فردا بايد برم ازمايش گفتم امروز بزنم دوست داشتم دو خط قرمز و ببينم .. اما هيچي😭

خبر آمد خبری در راه است... 😊😊
٨روز ميگذره.. فردا بايد برم ازمايش گفتم امروز بزنم دوست داشتم دو خط قرمز و ببينم .. اما هيچي😭

اگه آز مثبت باشه مثبته , مبارکه , برا خواهر منم اینجوری بود اول بعد یه هفته که از وقتش گذشت آزمایش داد  مثبت شد , ولی تا ۱۲ روز بی بی منفی بود , که بعد اون مثبت شد