2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه آز مثبت باشه مثبته , مبارکه , برا خواهر منم اینجوری بود اول بعد یه هفته که از وقتش گذشت آزمایش د ...

پس چطور واسه بعضيا زود مثبت ميشه بي بي؟؟؟ 

خبر آمد خبری در راه است... 😊😊
بله , نگران نباش فردا تیتر بده , انشالله به سلامتی بارداری , فعلا زیاد راه نرو کار نکن , استراحت کن ...

واي خوب شد گفتي فكر كردم ديگه تمومه نا اميد شدم😔 

بی بی چکا کلا دیوونن.من که امروز دیگه نزدم اگه دووم بیارم تا شب نزنم

دقيقا حالم از بي بي چك ب هم ميخوره..  من نميدونم چطور براي بعضيا زود دوتا خط ميشه.. 

دوست منم مثل شما بود دكتر بهش گفته بود چون هورمون حاملگي 11روز بعد از اينكه وارد خون بشه تازه وارد ا ...

ان شاالله باردار بشي ب زودي زوود و بياي همينجا خبرشو بهمون بدي🌹

ببین حتما سعی کن استراحت مطلق باشی کار نکن اصلا

اخه من ب مسي نگفتم ، حتي همسرمم نميدونه.. بهش گفتم پريودم.. ميخام سوپرايزش كنم.. واسه همين زياد نميتونم اروم ي جا بشينم تابلو ميشه!! 

اخه من ب مسي نگفتم ، حتي همسرمم نميدونه.. بهش گفتم پريودم.. ميخام سوپرايزش كنم.. واسه همين زياد نميت ...

لکه بینی بد دختر باید خیلی مواظب باشی.انشاالله که یه سوپرایز قشنگ براتون باشه

خدایا همیشه محافظ پسرم باش
تيتر بتا با بتا فرق ميكنه؟

تیتر بتا واس بار دومه و اینکه ببینن ک دوبرابر شده یا ن 

ولی خود بتا رو هم دوباره بدین موردی نداره گرچ تیتر دقیق تره

مامان شدن یعنی حالا دیگه تنها نیستی و یه همدم کوچولو داری که کافیه دستتو بذاری رو دلت و کلی باهاش حرف بزنی و آروم آروم به آرامش برسی. مامان شدن یعنی نه ماه نچشیدن یک خواب راحت، یعنی نصف شب بلند شدن که مبادا بد خوابیده باشی و نی نی ات یه وقت ناراحت باشه.خدایا شکرت بابت فرشته کوچولویی ک بهم بخشیدی ...
تیتر بتا واس بار دومه و اینکه ببینن ک دوبرابر شده یا ن  ولی خود بتا رو هم دوباره بدین موردی ند ...

اها بدون تجويز دكتر هم ميگيرن ديگه.. همينجوري برم بگم تست ميگيرن؟؟ 

اها بدون تجويز دكتر هم ميگيرن ديگه.. همينجوري برم بگم تست ميگيرن؟؟ 

اره عزیزم

مامان شدن یعنی حالا دیگه تنها نیستی و یه همدم کوچولو داری که کافیه دستتو بذاری رو دلت و کلی باهاش حرف بزنی و آروم آروم به آرامش برسی. مامان شدن یعنی نه ماه نچشیدن یک خواب راحت، یعنی نصف شب بلند شدن که مبادا بد خوابیده باشی و نی نی ات یه وقت ناراحت باشه.خدایا شکرت بابت فرشته کوچولویی ک بهم بخشیدی ...