2777
2789
عنوان

خانم هایی که تو ۷ هفته اند بیان درد و دل کنیم من خیلی استرس دارن

| مشاهده متن کامل بحث + 460 بازدید | 82 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ۲۲ مرداد ان شالله . من یه زایمان زودرس داشتم سپردم بخدا خودش کاری از دست من ساخته نیس جز دعا کردن ...

ایییی جانم نی نیت برگشته نگران نباش خدا داده خودشم مواظبشه 

خدایا امیده هیچ کسو ناامید نکن
من ۲۲ مرداد ان شالله . من یه زایمان زودرس داشتم سپردم بخدا خودش کاری از دست من ساخته نیس جز دعا کردن ...

سارا جان من داستان پسرتو میدونستم خیلی جویای لحوالت بودم ودعات میکردم باردار بشی چون دل شکسته ای داری.خداروشکر باداری وانشالله نی نی سالم بیاد بغل مامان باباش.منم دعا کن بعد یک سال این ماه باردار باشم دیگه بریدم بخدا.یه گلپسر دارم از خدا بخواه یه نی نی دیگه بهم ببخشه این ماه.مرسی

پروردگارا منتظر معجزه ام...

ماماما یه سوال به نظرتون برای کسی که سن بارداری با سونو و زمان پریودش یکی بوده زمان تخمک گذاری جنین شکل گرفته یا ربطی نداره

خدایا امیده هیچ کسو ناامید نکن
سارا جان من داستان پسرتو میدونستم خیلی جویای لحوالت بودم ودعات میکردم باردار بشی چون دل شکسته ای دار ...

ان شالله بحق این روز عزیز ک روز استجابت دعاست بزودی زووود یه نی نی سالم و ناز بدنیا بیاری خانومی . منم یکسال طول کشید و دیگه ناامید شده بودم ک صدقه سر دعاهای شما دوستان لطف خدا شامل حالم شد عزیزم

ان شالله بحق این روز عزیز ک روز استجابت دعاست بزودی زووود یه نی نی سالم و ناز بدنیا بیاری خانومی . م ...

خداروشکر میکنم وخیلی خوشحالم برای شما وهمه دوستانی که جواب مثبت گرفتن بحق معصومیت نی نی های نازتون امروز برام دعا کنید فدای فرشته هاتون بشم

پروردگارا منتظر معجزه ام...

بچه ها توراخدا واسه منم دعا کنید،از هفته قبل آزمایش بارداریم مثبت شده ولی تو رحم و خارج رحم هیچی دیده نمیشه،از دیروز لکه بینی قهوه ای پیدا کردم،امروز واسه چهارمین بار آزمایش بتا دادم،حالا عصر ببینم نتیجه اش چی میشه،رفته بالا یا نه.

خدایا شکرت