عزیزم ان شاءالله همه چی خوب پیش میره و صدای قلب کوچولوشو میشنوی
مرسي عزيزم انشالله توهم خونريزيت قطع شه و كوچولوت سالم و سلامت بياد بغلت
خدا جونم هزار مرتبه بخاطر پسر كوچولوم شكر پسرم مامان عااااشقته🙏🏻خودت حافظ و نگهدارش باش🙏🏻دامن همه منتظرارو سبز کن🌹خاله ها برای سلامتی پسرم میشه یه صلوات بفرستید🌹
وایییی خوشبحالت من از استرس دارم میمیرم اصلا دلم نمیخواد برم
نترس عزیزم برا من دکتر بیسوادم میگفت هیچی نیست حتما سقط میشه کلا ناامیدم کرده بود پریروز لکه بینیم و خونریزی مثل پریودی شد و دل درد و کمر درد شدید داشتم گفتم حتما سقط شد اما دیروز سونو رفتنی گفت بچه جاش محکمه و قلبش میزنه ،اگه لکه بینی هم داری نترس هر جی خدا بخواد اون میشه
میشه بگین اولین روز پریودتون کی بود؟میخام با مال خودم مقابسه کنم من ۷ تیر بود
٢٢ خرداد عزيزم
خدا جونم هزار مرتبه بخاطر پسر كوچولوم شكر پسرم مامان عااااشقته🙏🏻خودت حافظ و نگهدارش باش🙏🏻دامن همه منتظرارو سبز کن🌹خاله ها برای سلامتی پسرم میشه یه صلوات بفرستید🌹
من ۲۲ مرداد ان شالله . من یه زایمان زودرس داشتم سپردم بخدا خودش کاری از دست من ساخته نیس جز دعا کردن امیدوارم محمدامینم اون دنیا برای من و این فسقلی دعا کنه و از خدا بخاد سالم بیاد بغلم روز تولدش ازش خواستم برگرده دیگه مامی از انتظار خسته اس حتی دعواش کردم چرا رفتی دیگه دوستت ندارم قبل سالگرد فوتش فهمیدم حاملم . ۳۱ روز مهمونم بود پسرم . ان شالله همگگگگیییی بسلامتی و دلخوش زایمان کنیم الهی آمییین