2777
2789
عنوان

خانم هایی که تو ۷ هفته اند بیان درد و دل کنیم من خیلی استرس دارن

| مشاهده متن کامل بحث + 460 بازدید | 82 پست
عزیزم ان شاءالله همه چی خوب پیش میره و صدای قلب کوچولوشو میشنوی

مرسي عزيزم انشالله توهم خونريزيت قطع شه و كوچولوت سالم و سلامت بياد بغلت

خدا جونم هزار مرتبه بخاطر پسر كوچولوم شكر پسرم مامان عااااشقته🙏🏻خودت حافظ و نگهدارش باش🙏🏻دامن همه منتظرارو سبز کن🌹خاله ها برای سلامتی پسرم میشه یه صلوات بفرستید🌹
منم خيلي استرس دارم  امروز ميخوام برم براي صداي قلبش تروخدا دعا كنيد همه چي خوب باشه و صدا قلب ...

انشاالله خوبه نگران نباش برای منم دعا کن

خدایا امیده هیچ کسو ناامید نکن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام عزیزم طبیعی باردار شدم البته بعد از ۲ سال

خداروشمر مبارکه عزیزم.انشالله میری صدای قلبشم میشنوی لذت میبزی

اخرین ها همیشه یهویی میان......اخرین دیدار اخرین بوسه اخرین لبخند و .... اونوقت تو میمونی و یه دنیا دلتنگی... تا دیر نشده بهش بگو😔
وایییی خوشبحالت من از استرس دارم میمیرم اصلا دلم نمیخواد برم

نترس عزیزم برا من دکتر بیسوادم میگفت هیچی نیست حتما سقط میشه کلا ناامیدم کرده بود پریروز لکه بینیم و خونریزی مثل پریودی شد و دل درد و کمر درد شدید داشتم گفتم حتما سقط شد اما دیروز سونو رفتنی گفت بچه جاش محکمه و قلبش میزنه ،اگه لکه بینی هم داری نترس هر جی خدا بخواد اون میشه

میشه بگین اولین روز پریودتون کی بود؟میخام با مال خودم مقابسه کنم من ۷ تیر بود 

٢٢ خرداد عزيزم

خدا جونم هزار مرتبه بخاطر پسر كوچولوم شكر پسرم مامان عااااشقته🙏🏻خودت حافظ و نگهدارش باش🙏🏻دامن همه منتظرارو سبز کن🌹خاله ها برای سلامتی پسرم میشه یه صلوات بفرستید🌹
انشاالله خوبه نگران نباش برای منم دعا کن

مرسي گلم انشالله ك ني ني شماهم خوب و سلامت باشه

منم ۲۰ خرداد تقریبا با همیم

اره

24 استرس دارم شما کی میری؟

من ۲۲ مرداد ان شالله . من یه زایمان زودرس داشتم سپردم بخدا خودش کاری از دست من ساخته نیس جز دعا کردن امیدوارم محمدامینم اون دنیا برای من و این فسقلی دعا کنه و از خدا بخاد سالم بیاد بغلم روز تولدش ازش خواستم برگرده دیگه مامی از انتظار خسته اس حتی دعواش کردم چرا رفتی دیگه دوستت ندارم قبل سالگرد فوتش فهمیدم حاملم . ۳۱ روز مهمونم بود پسرم . ان شالله همگگگگیییی بسلامتی و دلخوش زایمان کنیم الهی آمییین