2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا اینکارو کردی هورموناتو نابود میکنی

خب عاخه واجب بود....از روش طبیعی استفاده میکردیم ک یهو اونی ک نباید میشد شد

من چیکار کنم نمیخام تو این شرایط حامله شم:/

هيچوقت!! يعني هميشه ميخوري!😕 ميگن بيشتر از يكي دو بار در سال باشه اصلا كارايي نداره

ن بابا همیشه ن

میگن 1بار در ماه مجازی کلا ولی ن اینکارو نمیکنم

اصلا کی گفته ماهی ی بار .... هورمانت بهم میریزه بعدش برای حامله شدن به مشکل میخوری مثل دوست من دوساله دنبال درمونه بخاطر این قرص باردار نمیشه

اندر دل من درون و بیرون همه او است   اندر تن من جان و رگ و خون همه اوست   اینجای چگونه کفر و ایمان گنجد   بی‌چون باشد و جود من چون همه اوست  
ن بابا همیشه ن میگن 1بار در ماه مجازی کلا ولی ن اینکارو نمیکنم

نه دخترم كي گفته ماهي يكبار 

بروشور خودش رو بخون متوجه ميشي ك خودشم تاكيد كرده اين درصد اطمينان ك ذكر ميكنه صرفا براي اونايي هست ك سالي يكي دو بار استفاده ميكنن

نه هر ماه

يعني كي دنيا تموم ميشه    حالا ك چي مثلا مثال  امروز اعصابم خرده دلم ميخاد بزنم شل و پل تون كنم    

عزيزم من بارها مجبور شدم از اورژانسي استفاده كنم الانم بچه دارم،زياديش اصلاً اصلاً خوب نيست اما دوستان تو رو خدا الكي تو دلش رو خالي نكنين،بهتر از اينه كه حامله بشه و نتونه نگهش داره،سعي كه دو تا ٧٥./ رو بگيري رو با هم بخوري كه ديگه واسه ساعت و اينا راحت باشي،الانم نگراني نداره،

عزیزم من خودم پیش دکتر زنان منشی بودم

خوردنش مشکلی نداره ولی نخوری بهتره

کی گفته نازایی میاره؟

قرصای جلوگیری فقط یه مدت تو خون میمونه که برای باردار شدن بهتره چند ماه قبل از هیچ قرصی استفاده نکنین 

لطفا امار اشتباه به هم ندید

خوشبختی یعنی داشتن تو  عشقت بشه همسرت
عزیزم من خودم پیش دکتر زنان منشی بودم خوردنش مشکلی نداره ولی نخوری بهتره کی گفته نازایی میاره؟ قر ...

وای واقعن مرسی.میتونم ی سوال بپرسم چیز خاصی نیست ولی میترسم یورش بیارن ب سمتم 

عزيزم من بارها مجبور شدم از اورژانسي استفاده كنم الانم بچه دارم،زياديش اصلاً اصلاً خوب نيست اما دوست ...

وای خیلی ممنون از ی طرف استرس داری حامله ناخاسته نشی از ی طرفم استرس اینکه اصلن حامله نشی😂

ببخشید من روم نمیشه از کسی بپرسم روش پیشگیریمون طبیعی بوده ولی ناخواسته داخل واژن تخلیه شدن...من 3ساعت بعدش ی قرص خوردم 13ساعت بعدشم یکی دیگ.حامله میشم؟

عزیزم بهتره هر دوش رو با هم بخوری. یا اصلا یک و نیم میلی گرمی بگیری که فقط یدونه قرص بخوری

ولی خب تو توضیحات خود قرص هم نوشته یا با هم بخورید یا با فاصله ۱۲ ساعت

ویدیوهای آموزش قلاب بافی  گفتن حذف کنم لینکو