2777
2789

منم ن شیشه ن پستونک نی نی مم سه ماهشه دست خودشو میخوره

خدایا شکرت که صاحب خونه شدیم بدون اینکه یک ذره اذیت بشیم یا نگران وخیلی زود اسباب کشی کردیم و دلمون شاده اصن نمیدونم پولش چجوری جور شد فقد میدونم صاحب خونه ایی هستیم ک دوسش داریم😍😍😍😍سپاس گذارم سپاس گذارم سپاس گذارم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جانم

مهربانوی عزیز نمیگویم که میز آرایش نداشته باش، اما میگویم حداقل از میز تحریرت بزرگتر نباشد! نمیگویم لوازم آرایش نخر اما میگویم حداقل کتاب هم بخر.نمیگویم دل نبند، عاشق نشو و به خاطر عشقت فداکاری نکن، بلکه می گویم عاشق خوب کسی شو، به کسی دل ببند که این عشق را ، این صمیمیت روحانی راخوب بشناسد و بفهمد.نمیگویم هرماه موهایت را به روز رنگ نکن، اما یادت نرود دانش و سوادت را هم به روز کنی. نمیگویم کمد لباست پر از لباسهای متنوع نباشد می گویم کتابخانه ات بزرگتر باشد.نگذار هیچ ابزاری را مثل اسباب بازی دورت بریزند تا با انها سرگرم شوی و نفهمی در جهان چه میگذرد. اندیشه ات را نفروش

سلام 

من از اول شیرم کم بود 

الانم آخر شب یک وعده شیرخشک میدم ولی این هفته پریود شدم خیلی کمتر شده میترسم قطع بشه

از اونورم دخترم پستونک نمیگیره 

میترسم قطع بشه همش انگشتاشو بخوره براش عادت بشه 

تو رو خدا بگین چیکار کنم

سلام  من از اول شیرم کم بود  الانم آخر شب یک وعده شیرخشک میدم ولی این هفته پریود شدم خیل ...

عزیزم نگران نباش عادت نمیشه برای بچه ها طبیعیه تو این سن دست بخورن پسر منم با اینکه بازم سیره دست میخوره

خدایا شکرت که صاحب خونه شدیم بدون اینکه یک ذره اذیت بشیم یا نگران وخیلی زود اسباب کشی کردیم و دلمون شاده اصن نمیدونم پولش چجوری جور شد فقد میدونم صاحب خونه ایی هستیم ک دوسش داریم😍😍😍😍سپاس گذارم سپاس گذارم سپاس گذارم
عزیزم نگران نباش عادت نمیشه برای بچه ها طبیعیه تو این سن دست بخورن پسر منم با اینکه بازم سیره دست می ...

من از وقتی پریود شدم خیلی شیرم کمتر شده نگرانم قطع بشه دیگه فقط دستاشو بخوره

منم دخترم پستونک نخورد.یعنی من سعی کردما ولی نگرفت😆شیر خشک ولی میدادم بش.یبار تو تی وی یه دکتری میگفت اینکه بجه ها دستاشونو میخورن طبیعیه و خیلی هم خوبه نمیدونم فوایدشو گفت من یادم نیست.عزیزم بزرگ شه دیگه نمیخوره نگران نباش