2777
2789
منم دخترم پستونک نخورد.یعنی من سعی کردما ولی نگرفت😆شیر خشک ولی میدادم بش.یبار تو تی وی یه دکتری میگ ...

فقط شیرخشک میدادی  یا کمکی بهش میدادی

دستاشم میخورد

الان دخورم به سینم خیلی وابستس 

میترسم قطع بشه دیگه دست خوردن براش عادت بشه

فقط شیرخشک میدادی  یا کمکی بهش میدادی دستاشم میخورد الان دخورم به سینم خیلی وابستس  میت ...

اوایل هردوشو میدادم.ولی شیرم خیلی کم بود دیگه فقط شیر خشک دادم.دستاشم گاهی میخورد.نه زیاد ولی.عزیزم شیرتم قطع بشه که نمیشه ایشالا دخترت با دست خوردن سیر نمیشه که بخواد عادت کنه بهش.به شیشه شیرش عادت میکنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اوایل هردوشو میدادم.ولی شیرم خیلی کم بود دیگه فقط شیر خشک دادم.دستاشم گاهی میخورد.نه زیاد ولی.عزیزم ...

آخه بچه ها نیاز به مکیدن دارن 

پستونکم نمیخوره 

دیگه فقط دستاش می مونه

سلام  من از اول شیرم کم بود  الانم آخر شب یک وعده شیرخشک میدم ولی این هفته پریود شدم خیل ...

سلاام 😊توی داروخانه ها شیر خشک مخصوص مادرا هست شیرتو زیاد میکنه اسمش ب ب مام  هست پودر شیر غنی شده

منم شیرم اوایل کم بود انقدر این محصول و مایعات مثل شیر و چایی خوردم درست شد الان از زیادی شیر لباسام جلوش خیس میشه

سلاام 😊توی داروخانه ها شیر خشک مخصوص مادرا هست شیرتو زیاد میکنه اسمش ب ب مام  هست پودر شیر غنی ...

من گالاکتومید میخوردم 

ولی تصمیم گرفتم ب ب مام بگیرم تعریفشو زیاد شنیدم 

روزی چند بار میخوری

میخورم هر روز 

از قدیم گفتن ابگوشت و برنج هم زیهد میکنه دکخر بهم گفت دخترت هر چ قد میک بزنه اون همه شیرت زیاد میشه

تازه زیااااد هم مایعات بخوری میگن تحمل مایعات یعنی ب نیاز بدنت نیس ب زور داری میخوری این خودش باعث میشه شیر کم شه 

پس ب نیاز بدنت بخور