مامان۰آرشاد مدیر استارتر عضویت: 1397/04/18 تعداد پست: 2356 عنوان یبوست نوزاد ۵۰ روزه 1598 بازدید | 20 پست لطفا راهنمایی کنید پسرم ۵۰ روزشه از روز چهله به بعد هر سه چهار روز یبار با کمک شیاف وازلین پی پی میکنه تا کی باید این روش رو تکرار کنم نکنه درمان نشه و عادت کنه به این شیاف وازلین برای سلامتی سومین فرزندم دعا کنید ، نی نی قشنگم دوستت دارم. 1397/05/17 | 03:42 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
aylaaa عضویت: 1396/11/14 تعداد پست: 10907 شیر خشکیه؟ G>⬆️⬇️ میشه برای سالم بدنیا اومدن بچه ام یه صلوات بفرستین ؟؟؟ پروردگارا... نمیگویم دستم را بگیر. سالهاست که گرفته ای.. رهایم نکن.
قیمه_بادمجون عضویت: 1394/09/20 تعداد پست: 2797 اگه شیاف نزني و صبر کنی خودش دفع داشته باشه چی ميشه؟ درد میکشه؟ آخه نوزادی که شیر مادر میخوره تا يه هفته هم طبیعیه که دفع نداشته باشه.
مامان۰آرشاد مدیر استارتر عضویت: 1397/04/18 تعداد پست: 2356 شیر خشکیه؟ روزی یکبار شیر خشک میدم ۳ پیمانه برای سلامتی سومین فرزندم دعا کنید ، نی نی قشنگم دوستت دارم.
tyasan عضویت: 1396/10/26 تعداد پست: 40908 ن گلم عادت نمیکنهدرست میشهدوتا بچه های منم یه دوره با شیاف پی پی میکردنخودبخود درست شدن ( )
مامان۰آرشاد مدیر استارتر عضویت: 1397/04/18 تعداد پست: 2356 آخه خودمم از خودم بدم میاد خجالت میکشم میترسم یه عادت بد پیدا شه پسر بزرگم چهار سالشه هنوزم طفلکی یبوست داره میترسم اینم اینشکلی شه برای سلامتی سومین فرزندم دعا کنید ، نی نی قشنگم دوستت دارم.
مامان۰آرشاد مدیر استارتر عضویت: 1397/04/18 تعداد پست: 2356 اگه شیاف نزني و صبر کنی خودش دفع داشته باشه چی ميشه؟ درد میکشه؟ آخه نوزادی که شیر مادر میخوره تا يه ... اره مدام گریه میکنه و جیغ میکشه یهویی اینجوری شد برای سلامتی سومین فرزندم دعا کنید ، نی نی قشنگم دوستت دارم.
قیمه_بادمجون عضویت: 1394/09/20 تعداد پست: 2797 شکمشو با روغن زیتون ماساژ بده. پاهاشو بده داخل شکمش مثه دوچرخه براش آروم پا بزن. مقعدشو چرب کن یکم. بذار با این کارا دفع داشته باشه.
قیمه_بادمجون عضویت: 1394/09/20 تعداد پست: 2797 اره مدام گریه میکنه و جیغ میکشه یهویی اینجوری شد احتمالا کولیک هم داره و دل دردش رو تشدید میکنه. به دکترش بگو قطره پدی لاکت بده. خیلی برای تنظیم روده مفيده.
aylaaa عضویت: 1396/11/14 تعداد پست: 10907 من تو نت خوندم میگن ین ذره روغن زیتون بدین و مقعد رو زیاد دست کاری نکنین چون عادت میکنه و بزرگم شد یبوستش ادامه پیدا میکنه. البته شاید از مارک شیر خشکی که یه نوبت میدین باشه. G>⬆️⬇️ میشه برای سالم بدنیا اومدن بچه ام یه صلوات بفرستین ؟؟؟ پروردگارا... نمیگویم دستم را بگیر. سالهاست که گرفته ای.. رهایم نکن.
مامان۰آرشاد مدیر استارتر عضویت: 1397/04/18 تعداد پست: 2356 من تو نت خوندم میگن ین ذره روغن زیتون بدین و مقعد رو زیاد دست کاری نکنین چون عادت میکنه و بزرگم شد ... نن میدم برای سلامتی سومین فرزندم دعا کنید ، نی نی قشنگم دوستت دارم.
مامان۰آرشاد مدیر استارتر عضویت: 1397/04/18 تعداد پست: 2356 نان میدم اگه میشه یه شیر خشک خوب معرفی کنید برای سلامتی سومین فرزندم دعا کنید ، نی نی قشنگم دوستت دارم.
مامان۰آرشاد مدیر استارتر عضویت: 1397/04/18 تعداد پست: 2356 من تو نت خوندم میگن ین ذره روغن زیتون بدین و مقعد رو زیاد دست کاری نکنین چون عادت میکنه و بزرگم شد ... خوب یه شیر خشک خوب معرفی کنید برای سلامتی سومین فرزندم دعا کنید ، نی نی قشنگم دوستت دارم.
aylaaa عضویت: 1396/11/14 تعداد پست: 10907 خوب یه شیر خشک خوب معرفی کنید من به پسرم نان دادم یبوست گرفت. آپتامیل و سیمیلاک خوبن. آپتامیل نزدیکترین شیر به شیر مادره. و سیمیلاک برای وزنگیریش عالیه G>⬆️⬇️ میشه برای سالم بدنیا اومدن بچه ام یه صلوات بفرستین ؟؟؟ پروردگارا... نمیگویم دستم را بگیر. سالهاست که گرفته ای.. رهایم نکن.
مامان۰آرشاد مدیر استارتر عضویت: 1397/04/18 تعداد پست: 2356 من به پسرم نان دادم یبوست گرفت. آپتامیل و سیمیلاک خوبن. آپتامیل نزدیکترین شیر به شیر مادره. و ... ممنونم عزیزم قیمتش چنده؟ و اینکه پسرتون چند سالشه برای سلامتی سومین فرزندم دعا کنید ، نی نی قشنگم دوستت دارم.