لطفا راهنمایی کنید پسرم ۵۰ روزشه از روز چهله به بعد هر سه چهار روز یبار با کمک شیاف وازلین پی پی میکنه تا کی باید این روش رو تکرار کنم نکنه درمان نشه و عادت کنه به این شیاف وازلین
برای سلامتی سومین فرزندم دعا کنید ، نی نی قشنگم دوستت دارم.
دختر من هم از اول دفعش مشکل داشت. بعد دکتر دعوام کرد گفت تا کی می خوای براش شیاف بذاری. خلاصه الان با شربت لاکسی ژل شکمش کار میکنه. هر 3 یا 4 روز یه بار. اگه این شربت رو نخوره تا10 روز هم میشه که شکمش کار نمیکنه. بیچاره کرده من رو. بچه های مردم دندونی میشن اسهال میگیرن. بچه همن وقتی دندونی میشه تازه شکمش درست کار میکنه. یه وضعی داریم ما.
بچه یکی از دوستانم چند روز غذا نمیخورد بیقراری میکرد دفع نداشت دکتر بردنش خوب نشد از این شمع فلوس بهش دادن روز بعدش دفع کرد که متوجه شدن داخل پی پیش یه تیکه باد کنک بوده
بچه ی منم یه مدت یبوست میشد دکتر بردم گفت که تا یک هفته دفع نداشته باشن طبیعیه ولی حس میکردم بچه اذیت میشه یه کم نبات داغ بهش میدادم بعد خوردنش سریع دفع داشت شیر خشک نان به خیلیا نمیسازه و باعث یبوست میشه بچه ی من اول نان میخورد از دل درد به خودش میپیچید شیرشو عوض کردم اپتامیل دادم شیر سبک و خوبیه مشکلش برطرف شد ولی تپل نمیکنه