2777
2789

امشب جاریم و برادرشوهرم اومده بود خونمون و خواهر جاریم هم بود جاریم یه نوزاد داره توی راه که میومدن یه آغوش خریده بودن بهمون نشون دادن بعد من گفتم وای چقد خوب خیلی کارخوبی کردین که خریدین بعد به شوهرم گفتم ببین ما اصلا به ذهنمون نرسید پارسال که بچه خیلی اذیتم میکرد و بهم میچسبید ازاینا میخریدیم حداقل توخونه به کارام میرسیدم بچه هم راحت بود شوهرم گفت این بدرد زنهای روستایی میخوره که صبح بلند میشن تا شب کار میکنن من گفتم تو پارسال ندیدی چجوری کارارو میکردم یه دستم بچه به بغل یه دستم جارو برقی میکشیدم میگه خوب حالا جارو مگه چیه همش پنج دیقه منم ناراحت شدم ولی به روی خودم نیاوردم مهمونا که رفتن گفتم چرا اینجوری گفتی توجمع ضایم کردی زحمتامو زیرسوال بردی میگه نه من منظورم این نبود فقط شوخی کردم همه فهمیدن شوخیه تو بی جنبه ایی

از اول ازدواجمون هزار بار بهش گفتم توی جمع زنتو بالا ببر از این شوخیا نمیخوام

حالا بنظرتون من بی جنبه هستم یا حرف اون درست نبود؟ 

توقع بی جایی نیست به نظرم 

ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مرد جماعت همینه دیگه حرفشومیزنه بعد میگه بیجنبه شوخی کردم باهااات

مـــن بــــــلا نـــیـــســـتـــم کـــه😒بــــــلا مـــنه 😋                                     خاطرات من خداحافظ👋                                                        لطفا، ازتـه تــه تـــه قلبت برای،سلامتی پدرومادرم دوتاصلوات🙏وبرای حاجت قلبیم یک صلوات 🙏میفرستی🌹

خب نباید این حرفارو تو جمع میزدی. چون همیشه این موقع ها ناراحتی پیش میاد...... از شوهرت بپرس اگه منم تو جمع اینجوری شوخی کنم ناراحت نمیشی  😊

بلاخره من بعد از ۱۴ سال مادر شدم 🤩 اونم از روش فرزند خواندگی 🤩🤩🤩پسرم معجزه ی زندگی مون شده   و زندگیمون رو بت بهشت  تبدیل کرده 🤩🤩🤩