2777
2789
عنوان

بنظرتون من بی جنبه هستم؟ اشکال از منه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 774 بازدید | 32 پست
اگه کسی باید ناراحت بشه اون جاریتونه که شوهرتون بهش گفت اعوشی بدرد زنای روستایی میخوره  خانم ه ...

مطعنن اونام امشب دعوا دارن سر این حرف😂😂😂😂😂😂😂 

بلاخره من بعد از ۱۴ سال مادر شدم 🤩 اونم از روش فرزند خواندگی 🤩🤩🤩پسرم معجزه ی زندگی مون شده   و زندگیمون رو بت بهشت  تبدیل کرده 🤩🤩🤩

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کلا اینجوری ان فکر میکنن خیلی خوشمزه بازی در اوردن ولی در اصل گند میزنن به اعصاب آدم

زن بودن‌ خیلی‌ قشنگه‌! چیزیه‌ که‌ یه‌ شجاعت تموم‌ نشدنی‌ می‌خواد! یه‌ جنگ که‌ پایان‌ نداره‌! خیلی‌ باید بجنگی‌ تابتونی‌ بگی‌ وقتی‌ حوا سیب ممنوعه‌ رو چید گناه به‌ وجود نیومد، اون‌ روز یه‌ قدرت باشکوه‌ متولد شد  که‌ بهش نافرمانی‌ می‌گن‌!
خب نباید این حرفارو تو جمع میزدی. چون همیشه این موقع ها ناراحتی پیش میاد...... از شوهرت بپرس اگه منم ...

میگه نه 

میگه من جنبم‌ بالاست حالا واقعیتش رو نمیدونم منم اهل این حرفا نیستم که براش تلافی کنم  

توقع بيجايي نيست حق داري اما همسرتونم منظوري نداشته يعني مردها كلا بلد نيستن چي بگن تو جمع در عين حال من يكي كه اصلا طاقت ندارم زحماتمو ناديده بگيرن بچه داري سخت ترين كار دنبالت و شيرين ترين كار دنيا 

نه حرفش بد بوده باید واسه خانومش ارزش و احترام قائل شه چه وقتی تنهایین چه تو جمع

دقیقا بخدا زبونم مو دراورد بسکه بهش گفتم میگه باشه رعایت میکنم ازاین به بعد مواظبم ولی باز جوگیر میشه چه اخلاقیه

چه اتیشی به پا کرد با این شوخی بیمزش

😂😂😂😂😂😂😂😂

بلاخره من بعد از ۱۴ سال مادر شدم 🤩 اونم از روش فرزند خواندگی 🤩🤩🤩پسرم معجزه ی زندگی مون شده   و زندگیمون رو بت بهشت  تبدیل کرده 🤩🤩🤩
دقیقا بخدا زبونم مو دراورد بسکه بهش گفتم میگه باشه رعایت میکنم ازاین به بعد مواظبم ولی باز جوگیر میش ...

تو جمع وقتی میبنی امکانش هست جوگیر بشه صداش کن ببرش یه گوشه تذکر بده بهش، یا اگه نمیشه یه ۲تا چشم و ابرو بالا پایین کن حواسش باشه