2777
2789

شوهرم ۹۸ درصد اسپرماش شکل غیر طبیعی دارن ولی دکتر iui نوشته میخواستم بدونم کسی بوده که جواب گرفته باشه

اللّهُمَّ یا شاهِدَ کُلِّ نَجوی... و بگویم تو خود آرامشی و من خود خودِ بی قرار... 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انشاالله كه نتيجه بگيرى.عمل كرده؟

ایشالا.بله عمل کرده . شما آی یو آی کردید؟

اللّهُمَّ یا شاهِدَ کُلِّ نَجوی... و بگویم تو خود آرامشی و من خود خودِ بی قرار... 
همه چیز دست خداست بخواد میشه نخواد هم نمیشه به همین سادگی

ایشالا که بخواد واسه همه منتظرا

شوهر منم دقیقا اینطور بود iui کردم. منتظرم تو رو خدا دعا کنید

از تهه دلم واست دعا میکنم عزیزم حتما بیا خبر بده نتیجه شو. خوشبحالت انجام دادی من منتظرم پریود بشم و شروع کنم 

شوهر من واریکوسل نداشت اما مورفولوژی 2 درصد نرمال بود منم 2 تا فولی باللغ داشتم. جمعه بی بی می زارم ...

من واریکوسل داشت قبل از اون خوب بود عمل کرد بدتر شد یعنی خیلی بدتر شد

بله براى بار چهارم نتيجه گرفتم به لطف خدا

خدا روشکر. مشکلتون مثل مشکل شوهر من بود؟