2777
2789
عنوان

تا حالا شده به طلاق فکر کنی؟

286 بازدید | 22 پست

تاحالا شده که از ازدواجت احساس پشیمونی کنی و بگی کاش مجرد باشم یا کاش طلاق میگرفتم؟من خودم بعضی وقتا این فکر میزنه به سرم باوجود اینکه مشکل خاصی بینمون نیست و اون لحطات هم دعوا نکردیم :| ولی چون اگر مجرد بودم راحت تر به هدف های زندگیم میرسیدم به این موضوع فکر میکنم.شما چی؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نه اصلن ب هیییچ وجه 😁😁😁

اینک عقد نکردمم موثر فک کنم 😂😂😂😂

ولی خب نامزدمو هیچ وقتم فک نکنم ب طلاق فک کنم 🙄🙄🙄

نه باران میخواهم نه گریه پنهانی،سکوت میکنم نمیخواهم کسی بداند درد دلم را وقتی ک میدانم تو میدانی(: میشه برام دعاکنیدو صلوات بفرستید♥️😊
شوهرم خوبه ها من زیادی نازنازی و حساسم اصلا خیلیها دستم خودم نیست مقصر پدرمه 

دقیقا منم خیییلی نازنازی و لوس هستم 🙄🙄🙄😞😞😞

نه باران میخواهم نه گریه پنهانی،سکوت میکنم نمیخواهم کسی بداند درد دلم را وقتی ک میدانم تو میدانی(: میشه برام دعاکنیدو صلوات بفرستید♥️😊

ابدا

بدون همسرم یک ثانیه نمیتونم

فَاصبِر اِنَّ وَعدَالله حق وَلایَستَخِفنَّک الَّذینَ لایوقِنون...... مُهری از مِهر ❤حسین(ع) ❤حک شده بر یاقوت دلم .. از ازل تا به ابد شکر کنم حکاک را❤
دقیقا منم خیییلی نازنازی و لوس هستم 🙄🙄🙄😞😞😞

من فوق العاده قهرو تو بگه قهر بابام ب مامانم اجازه نمیداد ب من بگه اب بیار اتاقمم مامانم مرتب میکرد  فقط من اجازه داشتم از جیب بابام سفید امصا پول بگیرم 😁😁😁دو تا برادر دارم اونا منو بیشتر دوست دارن  حسودیم نمیکنن خواهر بزرگشونم دیگه 😁😁😁😍😍😍

واسه پرو فایلم ریپلای نکنید عوض نمیشه حتی شما  😤😤🤨🤨
امیدوارم هیچوقت بهش فکر نکنی ❤

😙😗انشاالله عزیزنم

ممنون 😚😚😚❤❤❤❤

من فوق العاده قهرو تو بگه قهر بابام ب مامانم اجازه نمیداد ب من بگه اب بیار اتاقمم مامانم مرتب میکرد ...

من کلا ی بچه ام خییییلی ام لووووس و نازنازی ام 

سریع ام بغضم میگیره و میزنم زیر گریه 

یعنی اگ ی چیز بخوام تا فرداش امادس 😁😁😁

خلاصه خییییلی لوسم کردن 

تا بحالم ن مامانم ن بابام دعوام نکردن از بچگی تا الان 

خلاصه خیلی لوسم🙄🙄🙄😕😕😕

من فوق العاده قهرو تو بگه قهر بابام ب مامانم اجازه نمیداد ب من بگه اب بیار اتاقمم مامانم مرتب میکرد ...

بیچاره نامزدم اسیر از دسم 😂😂😂😂😂😂😂😂😂

من اینطور فک میکنم