2777
2789

سلام شبتون بخیر 

الهی خدا باعث و بانی این وضع بد مملکتو نیست و نابود کنه ... ما شکر خدا مشکل مالی نداشتیم و نداریم البته فعلا ... ۱۰ ساله ازدواج کردیم نه زیاد مسافرت رفتیم نه مهمونی نه گردش نه خرج آنچنانی داشتیم نه طلا خریدم خلاصه که یه زندگی خیلی معمولی داشتیم ... در ضمن همسرمم صبح و شب کار کرد تو این مدت ... از خوابش زد از همه چی زد با زرنگی خودش سرمایه ای جور کرد و کارگاه تولیدی داریم ... سرمایه مون کم نبود ولی الان با این اوضاع دارایی مون نصف شده در ضمن شوهر من کل سرمایه اش محصولات تولیدی شون و پول در گردشش هست که الان روز به روز داره ارزش پولمون کم میشه ... این روزا شوهرم خیلی افسرده است و روحیه خوبی نداره ... کارآفرین موفقی بود که با زحمت و تلاش سرمایه ای دست و پا کرد و الان ....

خانمایی که شرایط مالی خوبی دارن آیا شما هم از این اوضاع نگرانید؟بنظرتون چیکار میشه کرد تو این شرایط؟

فقط ترو خدا نیایین بگین که بازم خوبه مشکل ندارین و خدا رو شکر کن که یه پولی لااقل دارین که تو این ۱۰ سال ما نه درست زندگی کردیم و نه جوونی کردیم و الان باید نتیجه ۱۰ ۲۰ سال(شوهرم ۱۰ سال قبل ازدواجمون کارشو با کارگری شروع کرده پس میشه زحمات ۲۰ ساله اش) تلاش شوهرم بی ارزش و تباه بشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ما زیر خط فقرها،😁 چه این روزها،،چه اون روزها پیشرفتی نداشتیم،،،خدارو شکر،، ، 

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

مشکلی نداریم

در هر صورت هم شاکر خدا هستیم هر چقدر بده ممنونشیم🙂

فَاصبِر اِنَّ وَعدَالله حق وَلایَستَخِفنَّک الَّذینَ لایوقِنون...... مُهری از مِهر ❤حسین(ع) ❤حک شده بر یاقوت دلم .. از ازل تا به ابد شکر کنم حکاک را❤

ما قبلا تا آخر ماه با حقوق  باقیمونده از قسطامون سر میکردیم الان تا۱۰م ۱۱م تموم میشه😞

همیشه چشم👀 به راه آسمون باش توهم با بوی😋 بارون🌧🌦☔مست🍷 میشی...یه روزی میرسه با گریه ی 😢شوق 😍تو هم با آسمون همدست 👐میشی..✌✌روزهای خوب خواهند آمد✌