چیستان مدیر عضویت: 1396/06/25 تعداد پست: 369 عنوان یه سوال در مورد تولد | مشاهده متن کامل بحث + 2581 بازدید | 17 پست اول باید شام داد بعد کیک یا اول باید کیک داد بعد شام؟ و اینکه ایده قشنگ برای تولد دختر اگه دارین بگین یک سالشه دخترم 1397/05/16 | 20:07 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mvr عضویت: 1396/12/12 تعداد پست: 214 اول کیک و مراسم تولد و عکس بعد شام اینطوری بهتره 😊😊😊😊 توی دنیای واقعی اونایی که کمتر دروغ میگن بیشتر رسوا میشن
چیستان مدیر استارتر عضویت: 1396/06/25 تعداد پست: 369 عزيزم من خودم اول كيك ميدم و عكسامونو ميگيريم، بعد شام، چون بچه ها خسته ميشن ديگه واسه مراسم كي ... اره خودمم همین فکر رو کردم چون اصولش بعد شام باید کیک داد که جای دسر بشه اما به قول شما دیگه انگار بعد شام خسته مبشن همه
yekta.masih عضویت: 1391/09/22 تعداد پست: 7928 اره خودمم همین فکر رو کردم چون اصولش بعد شام باید کیک داد که جای دسر بشه اما به قول شما دیگه انگار ب ... همينطوره من خودم سال اول و دوم اول شام ميدادم ديدم بچه ها خسته و كلافه ميشن موقع كيك و مراسم تولد همكاري نميكنن، امسال اول كيك سرو شد و عكس و بعد شام خبر دارى كه شهرى روى لبخند تو شاعر شد؟چرا اينگونه، كافرگونه، بى رحمانه ميخندى...؟!🌹🥀