2777
2789
آره والا تاپیک بغلی میگفت دلم بوس شوهر میخواد والا مشکلات یکی دو تا نیست چرا روزی ۲ بار بوس نمیکنه ...

ایران به خاک خسته تو سوگند،به بغض خفته دماوند😞که شوق زنده ماندن من به شادی تو خورده پیوند😞ایران اگر دل ترا شکستند،تو را به بند کینه بستند😞چه عاشقان بی نشانی که پای درد تو نشستند😞 😞😞😞😞😞😞ایران به شوق زندگی، در مرگ روئین تن شده😞مرد و زنش تلفیقی از ابریشم و آهن شده😞ایران پر است از عاشقان، این گنج های بیشمار😞مرزیست پر گوهر ولی، با رنج های بیشمار😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢حس ششم!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷غیرت!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷جن!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد خاله زنک!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷😷😷دختر بچه شوهر کرده!!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد بچه باز!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷رل 😷😷😷😷😷😷😷😷کراش😷😷😷😷😷😷😷کرونا!!!!!😷😷😷😷😷

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بی کاری استارتر. الان همش بخور و بخواب. مامانت همه ی کارارو میکنه. هر وقت بخوای میخوبی. لنگ ظهر پا م ...

من از 17سالگی اوضاعم بهتر این نبوده همش درس و دوز از خانواده

هیچکس مثل مادر و پدر نمی فهمند تو رو
همه که مثل هم نیستن عزیزم کلا ماها عادت کردیم فقط جنبه منفی زندگیامون و برا هم تعریف کنیم،نصف این حر ...

آره درسته دقیقا حرفات تا خودمون بدی نکنیم و بی محلی نکنیم بدی نمیبینیم

ولی در کل دیگه مردا خیلی وفادار نیستن من حتی تو واقعیت هم میبینم دیروز یه مهمونی بودم چندتا از خانمایه دکترایه خیلی معروف هم بودن همشون از خیانت و بی وفایی همسراشون میگفتن

ولی در کل متاهلی و مجردی هر کدوم مزایا و سختی های خودشو داره

یه زن همیشه باید امید داشته باشه
آره والا تاپیک بغلی میگفت دلم بوس شوهر میخواد والا مشکلات یکی دو تا نیست چرا روزی ۲ بار بوس نمیکنه ...

😅😅😅😅😅😅😅😅😅

《••°♧👑سوگلی السَلطَنه بانویِ اَولِ دَربار👑♧°••》خدایی سگل دیگه خیلی داغانه همون سوگول صدام کنین😥😥(سوگل درسته).(( خودم خواستم))
اما استارتر از شوخی گذشته همسر خوبم هست ولی تو نی نی سایت نمیشه گفت چون اکثریت مشکل دارن متهم میشی ب ...

اگه نگی پروام ان شاء الله:)

بوس نمیکنه😂😂😂😂😔😔من امروز سر همین قهر کردم سالگرد ازدواجمون از در اومد داخل بوسم نکرد تبریکم نگ ...

آخی.......دلم سوخید برات

اوووف خوابگاه که دیگه هیچی. هم از خونه ی شوهر بهتر هم از خونه ی پدر

همین نهه دلم کمی استقلال میخواد نه همش درسخخخ درس کنار شوهر و درس کنار بچه یکی ک همدمت باشه خوبه پیشت باشه

بعضی از خانوما میگن شکایت میکنیم از شوشو

نه شکایت نه .اتفاقا همسر من خیلی هم خوبه .تا حالا مشکل خاصی هم نداشتم ولی مسئولیت داره کلا دیر ازدواج کردن بهتره من ۲۳ سال دارم اونقد استرس دارم که هم ثپش قلی اورده هم کلا صورتم جوشی شدع داروی پانیک میخورم الان

Naznar 74...تیکر بارداری سومم هست سومین دخترم قند عسلم زودبیا که دل تو دلمون نیست هممون منتظرتیم....تاریخ ۹۹.۹.۹  بهترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد ...خدایا سپاسگزارم بابت اینکه خوشبخت ترین زن دنیام ..خدایا شکرت خدایا شکرت ..ممنون که هستی ممنون که حواست به ما هست ..زندگیم عالیه😍😍😊
آره درسته دقیقا حرفات تا خودمون بدی نکنیم و بی محلی نکنیم بدی نمیبینیم ولی در کل دیگه مردا خیلی وفا ...

اوهوم ولی دیگه وقتشع قکرش باشم ....برام دعا کنید