2777
2789
من ک از وقتی اومدم کاملا مستعد شکاکی شدم😐 استارتر منم متاهلم دزدکی اومدم 😁

حالا خوب شددد....ولی خوش اومدی عزیز دلم

هیچکس مثل مادر و پدر نمی فهمند تو رو

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یکی از همدوره ای های دانشگام بهم میگف تجرد ی مشکله متاهل بودن هزار و یک مشکل 

ن ک ازدواج بد باشه یا من از همسر و فرزندم راضی نباشم نه اتفاقا عاشقشونم ولی خوب انقد زندگی متاهلی دغدغه داره ک گاهی وقتا ادم خودشو یادش میبره 

از لحظه لحظه زندگیت لذت ببر ک هیچ ثانیه ایش قابل برگشت نیست عزیزم :))

دیشب یه داستان زندگی خوندم هنوز توی اون هنگممم

عزیزم همه مثل هم نیستن . دنبال عشقت باش تا پیداش کنی اگه دیدی طرف بده همون اول جدا شو 😇

مثلا من جونمم میدم واسه عشقم❤

🍉🎄🎃
والا اونقد چیزایه بد و خیانت دیدم تو این سایت از ازدواج زده شدم کلا دلم نمیخواد شوهر کنم

همه که مثل هم نیستن عزیزم کلا ماها عادت کردیم فقط جنبه منفی زندگیامون و برا هم تعریف کنیم،نصف این حرفایی که راجع به شوهر و خونواده شوهر اینجا میگن من قبول ندارم ،چون همه خودشون و مظلوم نشون میدن طرف مقابل و دیو هفت سر 

یک عمر برا دوست داشتنت ❤ مدت کوتاهی ست   مگر آدم چندسال عمر می کند❤ و تازه ممکن  است  نصف عمرش هم تورا نشناسد ❤ تو امّا از ابتدا بوده ای همین طور دوست داشتنی ❤مخاطب هرچه شاعر!❤دلبر هرچه عاشق!❤ کسی نتوانسته تورا جوری که عاشقش هستی دوس بدارد جز من!❤  قول می دهم تمام عمرم را خوب خوب دوستت داشته باشم ❤ و بار دیگر که پا به جهان گذاشتم                    زودتر عاشقت شوم هرچه زودتر...❤❤❤
اره اینقدر از مادرشوهر میگن منم دلم مادرشوهر میخواد😣

واااااااا 

اگه دلت میخواد بگو بیام یه هفته خونه شما استراحت کنم اذیتت کنم خوبه  دستور بدم کنایه بزنم خخخخخ🤣🤣🤣

Naznar 74...تیکر بارداری سومم هست سومین دخترم قند عسلم زودبیا که دل تو دلمون نیست هممون منتظرتیم....تاریخ ۹۹.۹.۹  بهترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد ...خدایا سپاسگزارم بابت اینکه خوشبخت ترین زن دنیام ..خدایا شکرت خدایا شکرت ..ممنون که هستی ممنون که حواست به ما هست ..زندگیم عالیه😍😍😊

اما استارتر از شوخی گذشته همسر خوبم هست ولی تو نی نی سایت نمیشه گفت چون اکثریت مشکل دارن متهم میشی به دروغگویی یا پز دادن!!! پس در کل بزار دلت بخواد بلکه یه خوبیش نصیبت بشه

ایران به خاک خسته تو سوگند،به بغض خفته دماوند😞که شوق زنده ماندن من به شادی تو خورده پیوند😞ایران اگر دل ترا شکستند،تو را به بند کینه بستند😞چه عاشقان بی نشانی که پای درد تو نشستند😞 😞😞😞😞😞😞ایران به شوق زندگی، در مرگ روئین تن شده😞مرد و زنش تلفیقی از ابریشم و آهن شده😞ایران پر است از عاشقان، این گنج های بیشمار😞مرزیست پر گوهر ولی، با رنج های بیشمار😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢حس ششم!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷غیرت!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷جن!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد خاله زنک!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷😷😷دختر بچه شوهر کرده!!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد بچه باز!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷رل 😷😷😷😷😷😷😷😷کراش😷😷😷😷😷😷😷کرونا!!!!!😷😷😷😷😷
یکی از همدوره ای های دانشگام بهم میگف تجرد ی مشکله متاهل بودن هزار و یک مشکل  ن ک ازدواج بد با ...

چی بگم ...یه دفعه دلم کشید خخخ  

هیچکس مثل مادر و پدر نمی فهمند تو رو

بی کاری استارتر. الان همش بخور و بخواب. مامانت همه ی کارارو میکنه. هر وقت بخوای میخوابی. لنگ ظهر پا میشی

شوهر کنی میشیسحر باید پا شی صبونه درس کنی. صبونه نخورده نهارو درست کنی. بعدم به فکر شام باشی. در همین حین هم به خاطر تیکه های دیشب خواهر شوهر خود خوری کنی

اینم شد زندگی

من اصلا طلاق میخوام نه شوهر

همه که مثل هم نیستن عزیزم کلا ماها عادت کردیم فقط جنبه منفی زندگیامون و برا هم تعریف کنیم،نصف این حر ...

راست میگی ولی دختر اگه عقل داشت تو ۳۰ سالگی ازدواج میکرد زودش بده

Naznar 74...تیکر بارداری سومم هست سومین دخترم قند عسلم زودبیا که دل تو دلمون نیست هممون منتظرتیم....تاریخ ۹۹.۹.۹  بهترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد ...خدایا سپاسگزارم بابت اینکه خوشبخت ترین زن دنیام ..خدایا شکرت خدایا شکرت ..ممنون که هستی ممنون که حواست به ما هست ..زندگیم عالیه😍😍😊