2777
2789
عنوان

تولدمه امروز ولی تولدم مبارک نیست

1661 بازدید | 49 پست

امروز تولدمه شوهرم حتی یه تبریک خشک و خالی هم نگفت خیره سرم امسال تازه عروسم و اولین سالیه که خونه خودمم بجاش الکی باهام بحث کرد و قهره خیلی ناراحتم فقط اشکام می‌ریزه می‌فهمه هم تولدمه یادش نرفته فقط سره لج و لجبازی حرص منو در میاره

بند دل منی.. بی شک تو جان منی..میخواهم کاری کنم تا تمام طفل های این سرزمین سراغ شادی را از تو بگیرند❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تولدت مبارک عزیزم.مردا اصلا تاریخا زیاد یادشون نمیمونه.تو هم روز تولدتو ناراحتی نکن بجاش تو هم پاشو برو بیرون برا خودت خوش بگذرون بستنی بخور شاد باش.من از یکماه قبل تولدم همش هی یاداور میشم ک 15ام تولدمه تولدمه

مبالک     شاید میخواد سوپرایزت کنه قضاوت نکن😊

به خواهرم گفته که می‌خوام سوپرایزش کنم ۱۴مرداد زنگ زد بهم من گفتم رفتم خونه خواهرم گفت برو که کیکت و کادوهات سطل زباله انداختم ایشالله به دنیا نمیومدی

بند دل منی.. بی شک تو جان منی..میخواهم کاری کنم تا تمام طفل های این سرزمین سراغ شادی را از تو بگیرند❤
تولدت مبارک عزیزم.مردا اصلا تاریخا زیاد یادشون نمیمونه.تو هم روز تولدتو ناراحتی نکن بجاش تو هم پاشو ...

عزیزم یادشه فقط لج کرده باهام که چرا رفتی خونه خواهرت از خواهرم و دامادم بدش میاد 

تولد مبارک عزیزم......خودتو ناراحت نکن ارزش نداره❤❤🎂🎂🎂🎂🎂🎂🎁🎁🎁اکثر مردا این جورین

فدایه تو عزیزم