2777
2789
عنوان

عکس العمل شما

81 بازدید | 13 پست

سلام

اگه پدر و مادرتون خونه ی جدید بخرن برا خودشون و یکی دیگه هم بخرن تا برادرتون توش ساکن بشه البته نه اینکه به نامش بکنن

این برادر و زن برادر هیچ کادویی برا خونه جدید پدر و مادرشون  نیارن در مقابل انتظار چشم روشنی از اونا داشته باشن برا خونه جدیدی که توش ساکن  شدن عکس العمل شما چی میشه

آیا شما برا خونه ی جدید برادرتون کادو میبرین یا نه

لطفا جوابها به واقعیت نزدیکتر باشه 

ممنون

❤❤❤❤

بله میبرم در صورتی که اونا واسه خونه من آورده باشن 

ای ساقی دشت کربلا امدم پابوست میگن بابالحواج هستی آقا نظری کن تورو به حق مادرت ام البنین تورو به حق ناامیدیت که نتونستی آب ببری خمیه میدونی نا امیدی چه دردی داره نا امیدم نکن نزار بگن رفت پیش عباس و حسین اونجام ردش کردن مولای من نظری کن آقا دامن من و همه منتظرا رو سبز کن آمین 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این بستگی به فرهنگ ها داره خودت باید سبک سنگین کنی و تصمیم گیری انجام بدی

اینجا هر قشری با هزار جور فرهنگ وجود داره

البته من با فرهنگ خودمون اگه میتونستم میبردم حتما

خدا جونم خودت دادی بهم، خودت هم برام با عافیت نگهش دار! دیگه امتحانم نکن!

توی روابطشون دخالتی نمیکنم نظری هم ندارم چون چهارتا ادم بالغن همدیگه رو خوب میشناسن  خودشون باهم کنار میان لابد 

ولی اگر نظرمو بپرسن میگم شرط ادب اینه هر دو خانواده به هم منزل مبارکی بدن حتی در حد یک جعبه شیرینی برای خوش یمنی و ابراز محبت متقابل 

حال متکلم از کلامش پیداست
البته که دخالت کردن خوب نیس ولی اگه کادو دادن  خوبه مامانم اینا زودتر  خریدن ولی اونا شیر ...

اون ادب اونارو میرسونه شما هم که شیرینی بردید و تبریک گفتید کافیه بعضی ها تا یه چیز میخرن چشمشون به دست بقیس ببین چی میارن