2777
2789
عنوان

چیکارکنم به نظرتون؟

162 بازدید | 15 پست

چهار روز به موعده پریودم مونده تقریبا. سه شبه زیره شکمم و تخمدانهام به شدت درد میکنه .انقدری که اگه خواب هم باشم بیدار میشم.

سینه هام هم درد گرفتن و ببخشید که میگم اما یبوست هم دارم که حس میکنم درده زیره شکمم به خاطره اونه. 

اولین بارمه این شکلی شدم

به نظرتون بی بی چک بزارم؟ یا حالت هام عادیه

اصلا نمیدونم چیکار کنم  

خدایا ممنون که یک ذره ی کوچیک از محبتت و توی دلم جاکردی. 😙😙😙 میشه برای سلامتی نینیم یک صلوات بفرستین. ممنون😙😙😍😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه بی بی چک بزار ضرر نداره . حالا یا اینوری یا اونوری 

میترسم بزارم و دباره منفی باشه.

همه ی امیدم صفر بشه☹☹

خدایا ممنون که یک ذره ی کوچیک از محبتت و توی دلم جاکردی. 😙😙😙 میشه برای سلامتی نینیم یک صلوات بفرستین. ممنون😙😙😍😍
بذاريد از موعدتون بگذره 

خودم هم همین فکرو میکنم .ولی میخوام ببینم اصلا این علائم از علائم بارداری هست یا نه

چند ماهه اقدام میکنم ولی اینبار .اولین باریه که این علائمو دادم. 

لازمه برم دکتر؟

میخوام قرص مسکن بخورم هم میترسم. میگم نکنه باردار باشم و قرصی میخورم ضرر داشته باشه

بزار بعد موعدت بزار.علائمم زیاد توجه نکن چون سینه درد و زیر دل درد و اینا علامت پریودی هم هست البته نمیخوام ناامیدت کنما انشاالله که بارداری ولی میگم اگر خدایی نکرده باردار نبودی خیلی تو ذوقت نخوره

یکی بزارمنم سینه دردداشتم.من دوروزبه موعدم بی بی گذاشتم مثبت شد

هرکسی روممکنه ببخشم ولی اونایی که نزاشتن جوونی کنم وتواوج جوونی کاری کردن که دلم پیرشه روهیچوقت نمیبخشم...!

باشه. ممنون از همتون. 

ولی میدونید چه قرصی بخورم که اگه باردار باشم ضرر نداشته باشه؟

یکی بزارمنم سینه دردداشتم.من دوروزبه موعدم بی بی گذاشتم مثبت شد

خداکنه منم باردار باشم. چند روزم هست که صبحا که بیدار میشم سرگیجه ی شدید و یکم حالت تهوو هم دارم.

خدا نینیه گلت و حفظ کنه😙😙😙

استامينوفن ساده فقط ميتونيد بخوريد

ممنون😙😙😙

خداکنه منم باردار باشم. چند روزم هست که صبحا که بیدار میشم سرگیجه ی شدید و یکم حالت تهوو هم دارم. ...

به علائم زياد توجه نكن من هيچ علائمى نداشتم بجز علائم پرى فقط بذار چند روز از موعدتون بگذره انشالله باردارى

به علائم زياد توجه نكن من هيچ علائمى نداشتم بجز علائم پرى فقط بذار چند روز از موعدتون بگذره انشالله ...

خدا از دهنت بشنوه. دعام کن 😙😙