2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوتا از دوستای من تورشت پیش دکتر علی پرند اور عمل کردن عالی دراورده براشون.دکتر نگین نجمی هم کارش رو دیدم خوشم اومد

و خدایی که در این نزدیکی ست.  لای این شب بوها؛ پای آ ن کاج بلند...  
بینیش کوچیکم شده؟ یا فقط حالت داده؟

آره خیلی بهتر شده. کاملاً بی نقصه.

البته دوستم میخواست فرم بینیش طبیعی باشه ک براش درآورد.

بعد عمل  تو بینیش فیلتر-نذاشت اصلاً ☺

عزیرم من واسه رشت نیستم ولی دوست توی رشت زیاد دارم‌ من تعریف فلاحتی و دادگری رو خیلی شنیدم البته این ...

دادگری بینی اقایونو خیلی خوب عمل میکنه معروفه ولی واسه خانومارو خراب میکنه

خوشبختی یعنی داشتن تو  عشقت بشه همسرت
دادگری بینی اقایونو خیلی خوب عمل میکنه معروفه ولی واسه خانومارو خراب میکنه

نمیدونم ولی یکی از دوستام قبل عید عمل کرد خیلی طبیعی وقشنگ شده بود انقدم سرش شلوغه که اصلا وقت نمیده 

من خودم میخواستم از تهران بیام پیشش عمل کنم زنگ ردن منشیش گفت تا اردیبشهت وقت نداریم از تیر دوباره شروع میکنیم  فک کن من ماه شهریور زنگ زدم این دوستم هم که پیشش عمل کرد اشناشون بود بهش وقت داد البته من میخواستم ترمیمی عمل کنم