2777
2789
عنوان

چقدر شیرازیا مهربون و خوش برخوردن

135 بازدید | 17 پست

انصافا خیلی آدمای محترمی هستن چند روزی که شیراز بودم کوچکترین برخورد بدی ازشون ندیدم 

حالا که اومدی امضامو چک کنی یه صلوات برای سلامتی امام زمان بفرست   

موافقم 🥰

مامانِ آبان😍🥰🤍🐥 دانشجوی دکتری💓پژوهشگر👩🏻‍🔬رشته و شغلی که از اول عاشقش بودم😊🫀کوردِ زاده‌ی تهران و در حال حاضر مسافرِ سرزمین‌های دور🎓از دغدغه‌های زنان می‌نویسم و گاهی از تجربیات شخصی✍️کتاب‌های خوب معرفی می‌کنم📚این‌جا سایت عجایب‌المخلوقاته، از وقت گذروندن این‌جا لذت می‌برم👧🏻اغلبِ مطالبی که می‌نویسم نظر و عقیده‌ی شخصیم هستن✒️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

😁

اگه راضی بودین میشه برام دعا کنید یا حتی یه صلوات بفرستین زندگیم درست بشه 💚من به دعای شما اعتقاد دارم 🙏🏻💚                                                                            و ما دلمان روشن است به اشک شوق بعد از این همه سختی 🕊️🤍                                                                           

منم، دلم میخواد برای دانشگاه برم شیراز ولی جرئتش رو ندارم، حس میکنم برام سخته، خوزستانم، هوففف

تا به حال توی بیداری خوابیدید؟ این حالی بود که برای سال ها داشتم، حالا که بیدار شدم ویرانه نه ولی پوچی بزرگی در مرکز زندگیم میبینم، اما بازم این پوچی چیزی از خوشحالیم کم نمیکنه، چون بلآخره من بیدارم✨
شک نکن

تجربه داری؟ شهر من هواش نابوده، ولی خب هم دانشگاه خوب داره هم خانوادم هستن، ولی تیپ دو هست، شیراز رنک دانشگاهش یکه

تا به حال توی بیداری خوابیدید؟ این حالی بود که برای سال ها داشتم، حالا که بیدار شدم ویرانه نه ولی پوچی بزرگی در مرکز زندگیم میبینم، اما بازم این پوچی چیزی از خوشحالیم کم نمیکنه، چون بلآخره من بیدارم✨
تجربه داری؟ شهر من هواش نابوده، ولی خب هم دانشگاه خوب داره هم خانوادم هستن، ولی تیپ دو هست، شیراز رن ...

به امید خدا چه رشته ای رو میخوای بزنی ؟ اولویت با رشته هست بعد شهر

دختر پاییزم🍂

به امید خدا چه رشته ای رو میخوای بزنی ؟ اولویت با رشته هست بعد شهر

فقط و فقط روانشناسی، همه رو ، این رشته رو خیلی دوست دارم

فقط و فقط روانشناسی، همه رو ، این رشته رو خیلی دوست دارم

به سلامتی

توی شهر خودت راحت تری  ولی اگه میخوای مستقل بشی زندگی دانشجویی توی یه شهر بزرگ رو تجربه کنی برو شیراز 

دختر پاییزم🍂