2777
2789
عنوان

فروش کلیه

| مشاهده متن کامل بحث + 5576 بازدید | 91 پست
نمیشه.نمیزارن.مطمینم.شاید کاغذ بزارن ولی روال اینجوری نمیره جلو چون یه مدت بازارش داغ شده بودو به خ ...

خوب بازم خداروشگر اگر اینجور باشه پس چجور استارتر همسرش تونسته اخه

خدایا کمکم کن

بخدا منم هیچ ضرورتی نمیبینم که بفروشه خداروشکر خونه برای خودمون داریم تو زندگیم همه چیز دارم اما بخاطر اینکه از کار بیکار شده میخواد اینکارو کنه

میشه برای سلامتی مادرم یه صلوات بفرستین..؟اجرتون با امام حسین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فروش کلیه به این نون و ماستیا نیست.....فقط از طریق فامیل درجه یک و دو و کسانی که مرگ مغزی شدن.زنده غ ...

نه عزیز دلم تو تبریز مرکز اهدا هست دقیقا نمیدونم کجاش بود شوهرم رفت اونجا تقاضا داد یه خانوم پیدا شد خونشان بهم میخورد آزمایش و همه چی حتی یه آمپول بود خیلی گنده بود از اونا رو و بعدم رفتن عمل دو روز بیمارستان بود تو یه بخش که نمیزاشتن کسی بده . 

۸تومن خانوم داد ۲تومن انجمن

بخدا منم هیچ ضرورتی نمیبینم که بفروشه خداروشکر خونه برای خودمون داریم تو زندگیم همه چیز دارم اما بخا ...

پس وضعتون بد هم نیست. ببین این یه بحرانه. میگذره. شوهرمنم یکسال بیکار بود..  سخت گذشت، ولی گذشت

پیج فروش لوازم آرایشی دارم در اینستا با مناسب ترین قیمت و کمترین سود😍بیا یه نگاهی بنداز ضرر نمیکنی😉اگه دوست داشتی فالو کن@arayeshiisorkhab

شوهرم یه آدمیه که فقط میگه میخوام دل زنو بچمو شاد کنم.من 20 سالمه و2 ساله ازدواج کردیم.و یه بچه 10 ماهه دارم........ هرچی بهش میگم فایده نداره میگه نمیخوام چیزی کم داشته باشین.... توروخدا یه راهی جلو پام بزارین چکار کنم درضمن خانوادش نمیدونن اگه بدونن یه غوغایی میشه که نگو...

میشه برای سلامتی مادرم یه صلوات بفرستین..؟اجرتون با امام حسین

عزیزم نزززززار فردا خانوادش هم بفهمن از چشم تو میبینن بعدم مریض داری و مشکلات بعدش میفته گردنت هاااااااا غوغا کن گرسه کن التماسش کن قشمش بده بگو اسنجور دل من و میشکنی و بگو پس منم کریمو میفروشم که تهدید کرده باشی دررواقع جلوشو بگیر به خدا پشیمون میشی زیونم لال

خدایا کمکم کن