2777
2789
عنوان

فروش کلیه

| مشاهده متن کامل بحث + 5576 بازدید | 91 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فروش کلیه به این نون و ماستیا نیست.....فقط از طریق فامیل درجه یک و دو و کسانی که مرگ مغزی شدن.زنده غریبه به غریبه نمیزارن!!

اینو مطمینم که میگم.با انجمن بیماران کلیوی ارتباط داشتم.

واقعا نمیدونم استارتر چرا این حرفو زده؟شاید قبلا میشد.الان نمیشه.

استارتر توروخدا نزار به شوهرت بگو اون پول برام ارزشی نداره که تو کلیه بفروشی😢خدا کمک کنه به هممون

یا کاشِفَ الْكَرْبِ عَنْ وَجْهِ الْحُسَیْنِ اِكشِفْ كَرْبى بِحَقِ اَخْیكَ الْحُسَیْنِ علیه السلام
فروش کلیه به این نون و ماستیا نیست.....فقط از طریق فامیل درجه یک و دو و کسانی که مرگ مغزی شدن.زنده غ ...

اگر گروهشون از همه نظر بخوره میزارن 

این همه کاغذ میزارن و میچسبونن توی خیابون و بیمارستانا پس چیه گلم 

خدایا کمکم کن
اگر گروهشون از همه نظر بخوره میزارن  این همه کاغذ میزارن و میچسبونن توی خیابون و بیمارستانا ...

نمیشه.نمیزارن.مطمینم.شاید کاغذ بزارن ولی روال اینجوری نمیره جلو

چون یه مدت بازارش داغ شده بودو به خارجیا میفروختن.الان قوانینش سخت تر کردن.الان فقط اقوام میتونه بده و مرگ مغزی شده

--

من تو انجمن حمایت از زندانیان هستم.سر یک پرونده،خانواده مقتول شرطشون برا رضایت،دادن کلیه قاتل بود.کلی بالا پایین کردیم ولی گفتن امکان پذیر نیست دیگه

اگر خونشون و آزمایشات بافت به هم بخوره میشه شوهرمن از طریق انجمن رفت و تمام آزمایشاتو انجام داد همش جور شد حالا از انجمن زنگ زدن بیا و وقت عمل رو تعیین میکنیم

میشه برای سلامتی مادرم یه صلوات بفرستین..؟اجرتون با امام حسین