2777
2789
عنوان

😭😢همفکری بهم بدین دلم گرفته

208 بازدید | 23 پست

تو تایپیک های قبل گفتم که چه اتفاق هایی افتاده الان دو سه روز که تموم کردیم هیچ خبری ازش نیست هیچی آخه مگه میشه انقد بی دل بخدا دارم دیوونه میشم چیکار کنم😭

❤️😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مردا بی عاطفن بابا فکر کردی اون الان مثل تو نشسته غصه میخوره؟؟ نه بابا...توم غصه نخور

آخه در این حدددددد دو سال زندگیمو گذاشتم سربازی رفت پا به پاش گریه کردم کمکش کردم خیلی راحت گذشت از آدم 

❤️😍

عزیز دلم توی سن حساسی هستی..دوست پسرت اصلا مناسبت نبود..خداروشکر کن که ازش جدا شدی..وقتی مث من سی سالت شد پخته تر میشی و دست پدر و مادرت رو می بوسی که نزاشتن بر ی به اون مهمونی ...جوری رفتار کن بعد از چند سال از گذشته ات راضی باشی

کاش تو سهم من بودی❤️
آخه در این حدددددد دو سال زندگیمو گذاشتم سربازی رفت پا به پاش گریه کردم کمکش کردم خیلی راحت گذشت از ...

اره د ر این حد از اینم بدترن...

ما زنا بیچاره ایم..غصه کسیو نخور که غصتو نمیخوره

کسی که تو رو به یک مهمونی میفروشه فک میکنی چجور آدمیه...میشه بهش تکیه کرد؟هرگز ...اصلا در قید تو نبوده ..اینها دنبال هوس هستن دوست من ..عشق براشون تعریف نشده

کاش تو سهم من بودی❤️

تاپیک قبلیتون رو خوندم، متاسفانه شما به خاطر سنتون در بحرانی ترین فازهای عاشقانه قرار دارین، پسری که به شما میگه بیا از اینا که تا ۲ شب مهمونی هستن یاد بگیر!!!! واقعا موجود عجیبه!!!! 

چاره ای نداری جز تحمل، میدونم که الان میگی دارم میمیرم و میگی اینا یه چیزی میگن که فراموش کن و  ولش کن، ولی باور کن تقریبا همه ما تجربه های مشابهی داریم و کمتر یا بیشتر تجربه کردیم.

فقط اینو بدون که: این نیز بگذرد

همیشه این جمله رو به خاطر داشته باش: از زبان یه عاشقه 

رهاکردم، نه من مُردم نه او از غصه دق کرد

... و من به تو ایمان دارم...
عزیز دلم توی سن حساسی هستی..دوست پسرت اصلا مناسبت نبود..خداروشکر کن که ازش جدا شدی..وقتی مث من سی سا ...

الانم راضیم که نرفتم ولی میگم آخه آدم بخاطر یه مهمونی دو سال با کسیه رو ول میکنه بخدا دارم دیوونه مبشم آخه مگه نیشههه

❤️😍
خوشحالم بهم زدی چون از لحاظ فرهنگی دور از هم‌بودید .سرگرم شو و خداروشکر کن شناختیش .اون مهمونی برات ...

جون دوستش داشتم خیلی چشم پوشی کردم بد دهن شده بود ولی خیلی محبت ها هم می‌کرد بهم 

❤️😍
کسی که تو رو به یک مهمونی میفروشه فک میکنی چجور آدمیه...میشه بهش تکیه کرد؟هرگز ...اصلا در قید تو نبو ...

آخه چرا میگن عشق پس من زندگیم تباه شد دو سال کنکور ندادم هیچ کاری نکردم چون رو حرفاش حساب باز کردم 

❤️😍
تاپیک قبلیتون رو خوندم، متاسفانه شما به خاطر سنتون در بحرانی ترین فازهای عاشقانه قرار دارین، پسری که ...

چقدر  جمله ی قشنگی بود خیلییی عالی بود 😘😍

❤️😍
جون دوستش داشتم خیلی چشم پوشی کردم بد دهن شده بود ولی خیلی محبت ها هم می‌کرد بهم 

دیر نشده بخون سال دیگه کنکور بده درست و ادامه میدی حتما حتما آینده بهتری خواهی داشت .قوی باش  عشق مشق هم بیخیال شو اینا بچه بازیه .من ندیدم آدما عشقشون پایدار بمونه بعد چندسال یا حتی ازدواج