2777
2789
عنوان

وقتی مادر شوهرم برام خرج میکنه...

| مشاهده متن کامل بحث + 20957 بازدید | 409 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خریدات رو با شوهرت برو.مادرشوهرتو نبر.

منم مشکل تورو داشتم اینقدر کم خرید کردم که الان همش به خودم فحش میدم که چرا بیشتر نخریدم.چند ماه از عروسیم نگذشته بود از نو همه لوازم آرایش هامو گرفتم چون از هر کدوم فقط یه دونه برا تو کیف خریدم و کوچیم تموم شد. لباس تو خونه ای نخریدم مانتو کیف و کفش فقط یه دست خریدم کلی خرجم بعدا درومد  از بس هی برا مهمونی ها و عزا رنگ لباس مناسب نداشتم و باید می‌خریدم.از خونه مامانم هم لباسامو نیاوردم دادم رفت مونده بودم بی وسیله و لباس.

نه در ادامه حرف های شما

😁

ژاپن حدود11دقیقه 🕑 از آمریکا اختلاف اقتصادی داره.یعنی اگه 11دقیقه برق توآمریکا قطع بشه ژاپن بهش میرسه🏃‍🏃‍.اونوقت توایران برق میره 2ساعت بعد میاد.همه یه صدامیگن📣:الهم صل علی محمدوآل محمد
واییی .چه رو مخه توام یه افعه بگو ادم حتی نداشته باشه هی نباید بگه خدا قهرش میاد 

ن منم چیزی نمیگم هی میگم باشه میرم سراغ ارزونا ک همه دیگه دعوام میکنن واسه خرید عروسیم چیز زیادی بر نداشتم

مادر شوهر منم قبلنا میگفت دیگه چیکار کنیم مجبوریم خونمونو بفروشیم واسه عروسیت طلا بگیریم در حالی که ...

هفته پیش عروسی پسر عموم بود پول طلا رو داد به دختره ولی نقره گرفت براش گفت تو این گرونی طلا نخریم بهتره

وقتی داره والکی خسیس بازی درمیاره  توام یه گوش رو در کن و یه گوش رو دروازه بخر هرچی میخوای

خیلی دنده پهنی میکنم اما ادم چقد میتونه تحمل کنه واقعا توهینه بیش از اندازش