2777
2789
عنوان

آلالو لالو 😂

| مشاهده متن کامل بحث + 724 بازدید | 62 پست
پیداش کردم دختر... بزن اهنگ اغنیه لالالا لالالو

ناموسا ببین اگه همینه منم همه هرچی اهنگ گمشده دارم بگم

و فرزندم🚼:تو حاصل یک فریب کوچک از سوی پدرت در شب قدری بودی که من ،مادرت خوردم💏 💑 !!! من😓 , پدرت😂👻 ,خودت💃💃, تو حاصل یک تصمیم کبری در یک لحظه بودی😂😂....لامصب شوخی شوخی جدی شدی😻😹 ،خدا دید ما دم به تله نمیدیم خودش دممون رو گذاشت لای تله😂 سرنوشتمون رو زودتر از موعد مهر کرد 😄😄
صدتا اهنگ دانلود کرده که توش ل داره ولی هیچکدوم نیست

😂😂تو دلش میگه عجب زن خجسته ای دارم😂😂

و فرزندم🚼:تو حاصل یک فریب کوچک از سوی پدرت در شب قدری بودی که من ،مادرت خوردم💏 💑 !!! من😓 , پدرت😂👻 ,خودت💃💃, تو حاصل یک تصمیم کبری در یک لحظه بودی😂😂....لامصب شوخی شوخی جدی شدی😻😹 ،خدا دید ما دم به تله نمیدیم خودش دممون رو گذاشت لای تله😂 سرنوشتمون رو زودتر از موعد مهر کرد 😄😄

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

صدتا اهنگ دانلود کرده که توش ل داره ولی هیچکدوم نیست

عزیزم میبینی اخر پیداش کردی ..به دل شوهرت نبود و کلی مسخره میکنه.  که کچلش کردی🤣🤣

کاربر خوشتیپ هستم...رمز ورود رو فراموش کردم..میشه واسه شفا مامانم دعا کنید دکترا نا امیدمون کردن.به خدا و دعا شما امیدواریم

نکنه اهنگ اسپانیایی قدیمیه رو میگی

لالای                   لالالالا لای لا لا لای لای 

براتون اینگونه آرزو میکنم :ان زمان که در محشر .خدا بگوید چه داشتی ؟حسین سر بلند کند و بگوید حساب شد مهمان من است .