2777
2789
عنوان

شما بودید می رفتید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 235 بازدید | 34 پست
میگه بیا خونمون ولی مسلما قبل عروسی اون خونه در حال ترکیدنه،نه؟ من که عروسی خودم باشه به اندازه کافی ...

خب اگه اینجوریه که اون بنده خدا لطفشو رسونده و تو رو دعوت کرده و به نظرم الان شرایطش با زمان قبل عقد قطعا فرق میکنه خود من از وقتی نامزد کردم ارتباطم با دوستام خیلی کمتر شد البته هنوز دارمشون اما به نظرم چون مجردی تا حدی درکش برات سخته 

ولی دل خودتو باهاش بد نکن چون معلومه برات ارزش قائله که هم دعوتت کرده و هم قبول کرده میزبانت باشه

چشمام که باز میشن میبینم یه فرشته سمت راستمه, یکی سمت چپم, یکی تو بطن وجودم و ...یکی دیگه هم اون بالا بالاها تو آسمون لابه لای ابرا که با چشمای قشنگش داره به من نگاه می‌کنه. خدایا من درست وسط بهشتتم... شکر
اگه خواستی تعریف کن چی بینتون گذشته

ما با هم خیلی خیلی جور بودیم.با خانوادش رفت و آمد داشتم.با ی پسر دو سال دوست بود.بعد که میخواستن عقد کنن مادر پسره مخالف بود.من 6 ماه بود از اون شهر رفته بودم ولی به خاطر همین قضیه که عقد داشت به هم میخورد هر روز صحبت میکردیم(منظورم اینه که فاصله دلیل دوری ما نبود،اگه بعدش هم میخواست رابطه رو حفظ میکرد).شد و اینا عقد کردن(بابام نذاشت برم گفت نمیخواد این همه راه بری)  شب عقدش ی متن زبان داد من ترجمه کنم ،گفت وقت ندارم منم گفتم چشم.

از فردای عقد دیگه نتونستم پیداش کنم .خیلی خیلی ناراحت شدم.انگار شکست عشقی خورده بودم.بعد تقریبا 9 یا ده ماه پیام داد که آره تو مجردی و نمیدونی متاهلی یعنی چی و متاهل شدی حالتو میپرسم.منم دیدم اینطوریه رابطمو کم کردم. (یعنی چی مجرد بودن آدمو میزنن تو سرمون،خوبه منم بگم اون از اول فکر شوهر بود؟) 

دیگه ارتباطمون در حد سالی یک بار شد.ولی الان که نزدیک عروسیه تقریبا هر ماه زنگ میزنه (تو سه ماه اخیر تقریبا دو سه باری زنگ زده)ولی خب من شرایط خوبی ندارم.

"کرفس" بودم😃🌹 "شجاع"و "قوی" باش😚😚 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چشم عزیزم.مرسی از راهنماییت.🌹🌹

چشمت هم بی بلا عزیزم

چشمام که باز میشن میبینم یه فرشته سمت راستمه, یکی سمت چپم, یکی تو بطن وجودم و ...یکی دیگه هم اون بالا بالاها تو آسمون لابه لای ابرا که با چشمای قشنگش داره به من نگاه می‌کنه. خدایا من درست وسط بهشتتم... شکر
نه ... ١٣ ساعت راه... عمرا نمیرم .. کیه که بهت میگه برو؟ اکه دوستت هم از این رو به اون رو عوض ش ...

مرسی ی از راهنماییت گندم جون.نه من اوایل ناراحت بودم بعد از ی مدت دیگه واسم مهم نبود.آره به خصوص اینا کلا شوهردوستن ، همیشه شوهرش حرف اول و آخر رو میزنه.حق با شماست.مرسی ی عزیزم🌹🌹

"کرفس" بودم😃🌹 "شجاع"و "قوی" باش😚😚