2777
2789
عنوان

شما بودید می رفتید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 235 بازدید | 34 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پس جوابت معلومه دیگه چرا سوال میکنی عزیزمن

نرو

نرو که پشیمون میشی

با این حال خرابی که تو داری و این مسیر و اون شلوغی نرو که بد تر میشی

به حرف بقیه اعتنایی نکن چندان

ببین دلت چی میگه

چشمام که باز میشن میبینم یه فرشته سمت راستمه, یکی سمت چپم, یکی تو بطن وجودم و ...یکی دیگه هم اون بالا بالاها تو آسمون لابه لای ابرا که با چشمای قشنگش داره به من نگاه می‌کنه. خدایا من درست وسط بهشتتم... شکر
بیشتر خاطراتمون اذیتم میکنه که برم.خیلی خیلی خوب بودیم ولی بعد که عقد کرد از این رو به اون رو شد.

چه فرقی کرد مگه؟؟

چشمام که باز میشن میبینم یه فرشته سمت راستمه, یکی سمت چپم, یکی تو بطن وجودم و ...یکی دیگه هم اون بالا بالاها تو آسمون لابه لای ابرا که با چشمای قشنگش داره به من نگاه می‌کنه. خدایا من درست وسط بهشتتم... شکر
نه...سه سالِ گذشته...اگر هم بری حواسش به تو نیست که...اونم یه شهره دیگه و تنها...کجا پاشی بری اخه

میگه بیا خونمون ولی مسلما قبل عروسی اون خونه در حال ترکیدنه،نه؟ من که عروسی خودم باشه به اندازه کافی استرس دارم چه برسه یکی این وسط بیاد بمونه.😩

"کرفس" بودم😃🌹 "شجاع"و "قوی" باش😚😚 
چه فرقی کرد مگه؟؟

کلا تا یک سال اول اصلا نمیشد پیداش کرد.کلا یک بار هم تو اون یک سال زنگ نزد درحالی که تا شب قبل عقد ما با هم در تماس بودیم.چون عقدشون داشت به هم میخورد خیلی ناراحت بود.بعد عقد هی مبگفت تو مجردی نمیفهمی متاهلی یعنی چی 😩😩

میگه بیا خونمون ولی مسلما قبل عروسی اون خونه در حال ترکیدنه،نه؟ من که عروسی خودم باشه به اندازه کافی ...

اره بابا...خوبه خودت میدونی...بزار بعد عروسی یه پیام تبریک بده و بگو نتونستم ییام

و خداوند سَر را آفرید تا روی گردنتان باشد نه در زندگی دیگران☺
خواهر من من باشم همون پولی که می خوام کادو بدم میرم خرج خودم میکنم وخوش میگذرونم  تا13ساعت راه ...

کاملا منطقیه حرفتون.مرسی عزیزم از راهنماییتون🌹🌹

نه ... ١٣ ساعت راه... عمرا نمیرم ..

کیه که بهت میگه برو؟

اکه دوستت هم از این رو به اون رو عوض شده ناراحت نشو ... چون دیگه تنها نیست شریک زندگی داره ... و به رفت و آمدهاش مسئوله ... به تنهایی نمیتونه تصمیم گیرنده باشه ... شاید شوهرش میکه نه نرو ... شوهرش منعش میکنه و اون هم مجبوره حرف شوهرش رو گوش میده...

بعضیا خواهشا نیان بگن مگه زن چشه  که شوهره باید تصمیم بگیره و فلان ... شریک زندگیشه ... نمیتونه اوله راه سرناسازگاری راه بندازه

میشود از امشب قانون تازه ای در زندگی بنا بگذاریم همواره بکوشیم قدری بیشتر از نیازمهربان باشیم.