2777
2789
عنوان

به نظرتون چه رشته ای بخونم؟

545 بازدید | 27 پست

سلام بچه ها 

من فوق لیسانس برق دارم ولی متاسفانه هیچ مرکز دولتی و غیردولتی کار پیدا نمیشه برام. میخوام دوباره از کارشناسی شروع کنم به نظرتون برای استخدامی دولتی کدوم یکی از این رشته ها بهتره؟ 

کارشناسی روانشناسی 

کارشناسی مدیریت دولتی 

کاردانی بهداشت خانواده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام اگه به هنر علاقه دارید آرایشگری و طراحی لباس بخونید بخدا از هر رشته ای برای دخترا بهتره ....والا

یه روزی مثل همین امروز  نه موی سپید داشتم نه غصه و دغدغه برای فردا .درست مثل امروز  دخترم بی دغدغه مست جوانیم بودم و  در اوج ...  اما الان من می دونم که چقدر زمان زود می گذره... پس  دخترا و پسرای  من قدر لحظاتون رو خوب بدونید ((مادری))
مدیریت دولتی

اطلاع داری استخدام دولتی واسه این رشته هست؟ 

من ازمون اموزش پرورشو شرکت کردم الکی زدم روانشناسی قبول هم شدم ولی چون مدرکم مرتبط نبود ترفتم برا مصاحبه. خیلیییی دلم میسوزه. این دفعه نمیخوام رشته ای برم که باز مدرکو گرفتم معطل ازمونای استخدامی بشم که ایا بگیرن ایا نگیرن

اگه میخوای برو یه دوره حسابداری ببین اون بهتره اونم فقط شرکتای خصوصی....بقیش که هیچ کدوم،بعد جالبه شما هنوز به استخدام دولتی امید دارین؟

هر مردی که به صورت همسر خود سیلی بزند،خدای متعال به نگهبان دوزخ،فرمان میدهد که در جهنم،هشتاد سیلی به گونه اش بزنند.  پیامبر اکرم        هر کس به زن خود فحش و ناسزا بگوید،همان گونه که مار از پوستش خارج میشود،او نیز از ثواب و خیرو خوبی خارج میشود.    پیامبراکرم                                                                             نشستن مرد ،نزد زن و بچه اش،در پیشگاه خداوند محبوبتر از اعتکاف در مسجد من است..پیامبر اکرم
اگه میخوای برو یه دوره حسابداری ببین اون بهتره اونم فقط شرکتای خصوصی....بقیش که هیچ کدوم،بعد جالبه ش ...

حسابداری رو در حد اون دوره ها بلدم 

شرکت خصوصی نمیخوام برم فقط استخدام دولتی میخوام

با اجازه استارتر  بچه ها به نظرتون با معدل کتبی ۱۴/۵۰  و معدل کل  17/65 میتونم مدیر ...

بستگی به رتبه ی کنکورت داره،ولی تا اونجایی که میتونی تو شهرخودت دانشگاه برو

هر مردی که به صورت همسر خود سیلی بزند،خدای متعال به نگهبان دوزخ،فرمان میدهد که در جهنم،هشتاد سیلی به گونه اش بزنند.  پیامبر اکرم        هر کس به زن خود فحش و ناسزا بگوید،همان گونه که مار از پوستش خارج میشود،او نیز از ثواب و خیرو خوبی خارج میشود.    پیامبراکرم                                                                             نشستن مرد ،نزد زن و بچه اش،در پیشگاه خداوند محبوبتر از اعتکاف در مسجد من است..پیامبر اکرم
با اجازه استارتر  بچه ها به نظرتون با معدل کتبی ۱۴/۵۰  و معدل کل  17/65 میتونم مدیر ...

سال چند دیپلمتو گرفتی؟ 

فک میکنم فقط معدل کتبی ملاک هست 

پیام نور شهر خودتون بزن راحتتری که