2777
2789

با مادرشوهرم  زندکی میکنیم در یکی از اتاقهاش مثلا امروز رفته بودیم بیرون برگشتیم خونه دیدم خونه بوی بدی میداد بخصوص اتاقم    فهمیدم یه چیزی هس گفتم اینه چه بوی هی این ور اون رفتن بلاخره مجبور شدن بگن به داروی دود کردیم گفتم چه داروی گفتن یه داروی یه سید به خواهرشوهرم داد  اومدن دود کردن 

حالا چن روزه بین من و شوهرم  جنگه چشم دیدنمو نداره چه کنم یا این عفریتها میخام از این به بعد همش سوره بقره رو بزارم تو اتاقم

اونا سابق جادو اینا دارن  حتا پدرشوهرم یبار مادرشوهرم پرت کرد از خونه نزدیک بود طلاقش بده حتا اقدام به طلاق کرد چون دید براش طلسم  و اینا درست کرد

الهی به امید تو که میتونی زندگیمو متحول کنیالهی لک حمد ، حمد الشاکرین  حتا ترضی.                                                                                                                            وخدا رو هزار مرتبه شکر در سال ۱۴۰۵ در کنکور قبول شدم و رشته مورد علاقمو اوردم💜الان که تا اخرش خوندی میشه صلوات هدیه کنی برا امام رضا ممنونم

اهل جادو و طلسم هستن

اصلا بوی خیلی بدییی بود

الهی به امید تو که میتونی زندگیمو متحول کنیالهی لک حمد ، حمد الشاکرین  حتا ترضی.                                                                                                                            وخدا رو هزار مرتبه شکر در سال ۱۴۰۵ در کنکور قبول شدم و رشته مورد علاقمو اوردم💜الان که تا اخرش خوندی میشه صلوات هدیه کنی برا امام رضا ممنونم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اوه اوه تو خونتون اسفند دود کن قرانم یا سوره بقره یا سوره طه پخش کن چهل روز خودتونم حرز امام جواد بگیرید بندازید چقدر این ادم ها که میرن دنبال طلسم و جادو وحشتناکن

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
اوه اوه تو خونتون اسفند دود کن قرانم یا سوره بقره یا سوره طه پخش کن چهل روز خودتونم حرز امام جواد بگ ...

بعد این چن سال ازدواج کردم  هیچ وخ ندیدم مادرشوهرم دنبال اسپند بره به نظرم میترسه کارهاش باطل بشه

اگه اینجوری باشه که میگی پس احتمال خیلی بالا ها درست کردن برات 

چرا در اتاقتو باز میزاری وقتی خونه نیستی عزیزم؟

قفلش کن 

اگه هم شوهرت به حرفته و باهات خیلی دوسته و هواتو داره نمونید تو اون خونه به فکر زندگیتون باشید

آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛
بعد این چن سال ازدواج کردم هیچ وخ ندیدم مادرشوهرم دنبال اسپند بره به نظرم میترسه کارهاش باطل بشه

تو روز دود کنی ها شبا اصلا دود نکن ممکنه اذیت بشی

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
اگه اینجوری باشه که میگی پس احتمال خیلی بالا ها درست کردن برات چرا در اتاقتو باز میزاری وقتی خونه نی ...

نمیزاره اتاق رو قفل کنیم  دعوای بدی راه میندازه مادرشوهرم

نمیزاره اتاق رو قفل کنیم دعوای بدی راه میندازه مادرشوهرم

وا به اون چه 

مشخصه از قصد نمیزاره که دعوا میگیره باهات

مشخصه به کاری میخاد کنه که نمیزاره قبل کنید 

این اگه با قفل کردن در مشکل داره پس اگه بخایید بری. از اون خونه که واویلاست 

بزار دعوا کنه بزار سروصدا کنه شما برا قفل کردن در اتاق خودت و همسرت به اجازه کسی نیاز نداری قفلش کن بره تا چشمش رو دور میبینی

آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛
وا به اون چه مشخصه از قصد نمیزاره که دعوا میگیره باهاتمشخصه به کاری میخاد کنه که نمیزاره قبل کنید ای ...

دقیقا هی بهونه الکی میاره نمیزاره شوهرم از خونه بره بیرون مثلا اولش میگفت باید زنت بهت پول بده من گفتم اوکی میدم الان میگه نع ازش پول نگیر منت میزاره سرت

دقیقا هی بهونه الکی میاره نمیزاره شوهرم از خونه بره بیرون مثلا اولش میگفت باید زنت بهت پول بده من گف ...

خب این داره اختلاف هم میندازه بینتون که 

چقدر زن عجیبیه مادرشوهرت 

از اول زندگی تو اون خونه دارید زندگی میکنید؟

خب این داره اختلاف هم میندازه بینتون که چقدر زن عجیبیه مادرشوهرت از اول زندگی تو اون خونه دارید زندگ ...

اره متاسفانه