2777
2789
عنوان

صاحب کارم امروز حرف بدی بهم زد

240 بازدید | 15 پست

من دانشجوم و برای خرج دانشگام رفتم توی ی جیگرکی بزرگ کار میکنم سالندارم

امروز رفتم سفارش از منقلدار بگیرم هنوز اماده نشده بود چند ثانیه نشستم رو صندلی که اونجا بود

صاحب کارم گفت چرا نشستی بیا به سفارشا برس رفتی نشستی رو صندلی پسره منقلدار نگا کردن

کلا خشک وجدیه

انقد ناراحت شدم همونجا بغضم ترکید داداشش کنارش بود اون ازم معذرت خواهی کرد

الانم هرکاری میکنم نمیدونم چرا اشکم بند نمیاد

نگید برو سر ی کار دیگه یا چرا میری اینجا

کار دیگه نیس برام گشتم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم این شغل موقتی تو هنوز درست تموم نشده که بری سر یه کار مناسب بخاطر همین دلت شکسته که کسی که تحصیلاتش از خودت کمتره بخاطر صاب کار بودن دعوات کرده

اما خب هر کاری اولش سخته حتی اگه پزشک هم باشی تا چند سال باید از سوپروایزرای بیمارستان حرف بشنوی

اصلا انتظارش نداشتم

رفته بود مغازه‌ای یکدفعه صاحب کار جلو مشتری ها توپید به شاگردش🥲حس بدی می گیره آدم طبیعیه شما هم ناراحت شدی

آروم باش🌸فارسی را پاس بداریم✨انسانیا اگه سوال داشتید بپرسید🥰 دورقمی هستم😍بسی رنج بردم در این سالِ سیْ عَجَمْ زنده کردم بدین پارسی✨