2777
2789

سلام من از دیروز خیلی تو فکرتم عزیزم ،خدا خودش کمکت میکنه ان شاالله نگران نباش تقدیر اینجوری بود،امیدوارم خدا بچه های سالم و صالح بهت بده دلت شاد بشه این روزا رو فراموش کنی

سلام من از دیروز خیلی تو فکرتم عزیزم ،خدا خودش کمکت میکنه ان شاالله نگران نباش تقدیر اینجوری بود،امی ...

مرسی عزیزم فداتم وای دیروز مردم و زنده شدم از 8:30 صبح تا 12 شب درد زایمان داشتم ولی الان خوبم نی نی مون تحویل داذن شوهر برد غسلش داد خاکش کرد هر چی اصرار کردم بهم نشون ندادن

در دلم آشوبی ست که خدا داند و من😔😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرسی عزیزم فداتم وای دیروز مردم و زنده شدم از 8:30 صبح تا 12 شب درد زایمان داشتم ولی الان خوبم نی نی ...

آخی الهی،خدا بهتون صبر بده،خداروشکر که خودت خوبی،دیگه زیاد فکرو خیال نکن میدونم خیلی سخته ولی غصه نخور خودتو تقویت کن قرص اسید فولیکتو بخور ان شاالله چند ماه دیگه اقدام کنی خدا یه دو قلو سالم بهت بده خدا بزرگه عزیزم

آخی الهی،خدا بهتون صبر بده،خداروشکر که خودت خوبی،دیگه زیاد فکرو خیال نکن میدونم خیلی سخته ولی غصه نخ ...

مرسی عزیزم فدات بشم هر چی خدا بخواد الهی تو هم هر چی بخوای بهش برسی دلتو شاد کنه

در دلم آشوبی ست که خدا داند و من😔😔