2777
2789
عنوان

رمز گوشی همسر

455 بازدید | 54 پست

سلام خانما یه دو ماهی میشه که شوهرم به گوشیش رمز داده و به من رمزش نگفته البته قبلا اینطور نبود و من رمز گوشیش داشتم ولی خوب حساس بود منم مثلا وقتی خواب بود گوشیش چک میکردم تا دوماه پیش که بحثی پیش اومد بینمون و رمز عوض کرد ما با هم خوب شدیم ولی بازم رمز بهم نمیده دعوا کردم با زبون خوش بهش گفتم اصلا تاثیری نداره ولی قسم خورده که چیزی نیست و فقط برای اینکه از سرت بیفته اینکار کردم منم روی خودم کار کردم که رمز شخصی و از درون ناراحتم ولی بروز نمیدم بعضی موقع ها واقعا دست خودم نیست واز این حرکت شوهرم عمیقا ناراحت میشم و یهویی عصبی میشم و یه چیزی بهش میگم ولی بازم به روی خودش نمیاره نمیدونم‌چکار کنم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

زیاد اصرار کنی بدتر میکنه دیگه هیجوری رمزو بهت نمیده یه مدت خودتو بزن ب بیخیالی 

چه بی انصاف بود کسی که اولین بار زن را جنس مخالف نامید! زن جنس مکملی است که اگر نبود زندگی به دل هیچ مردی نمی نشست ... ❤خدایا نگاهتو از منو زندگیم بر ندار😘💖تمام زندگی من 👈ستیا و باباش😍😘🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤امضام مال چند سال قبله دخترمو از دست دادم تو اوج شیرین زبونیش میشه برای آرامش دل منو باباش دعا کنید😭💔خدایا میشه دوباره بغلمو با دستات پر کنی خیلی خسته ام😢😔
اشكال نداره تمرين كن نري سر گوشيش ياد گرفتي به زناي ديگه هم ياد بده 🤣🤣🤣

😂😂😂

چه بی انصاف بود کسی که اولین بار زن را جنس مخالف نامید! زن جنس مکملی است که اگر نبود زندگی به دل هیچ مردی نمی نشست ... ❤خدایا نگاهتو از منو زندگیم بر ندار😘💖تمام زندگی من 👈ستیا و باباش😍😘🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤امضام مال چند سال قبله دخترمو از دست دادم تو اوج شیرین زبونیش میشه برای آرامش دل منو باباش دعا کنید😭💔خدایا میشه دوباره بغلمو با دستات پر کنی خیلی خسته ام😢😔

اخه خیلی رک باهاش صحبت کردم میگم همینطوری که تو مثلا از یه رفتار من ناراحت میشی منم همینطورم از این رفتارت ناراحتم و عذابم میده فقط میگه لطفا عذاب نکش اصلا بهش فکر نکن 

من خودم خوشم نمیاد شوهرم. گوشی م. رو بررسی کنه 

مثلا اینجا راحت حرف میزنم 

دوست ندارم همسرم بخونه اینا  رو 

اما آگه رمز گوشی ش رو ندونم ناراحت میشم و عصبی و دلگیر و قهر و... 

اونم هیچ وقت گوشی ش رو از من دریغ نمی کنه و حتی میدونه گوشی ش رو ب قصد چک. کردن برمیدارم

توکل بر خدایت کن‌‌؛؛  کفایت میکند حتما 
اخه خیلی رک باهاش صحبت کردم میگم همینطوری که تو مثلا از یه رفتار من ناراحت میشی منم همینطورم از این ...

پس بیخیال 

درسته آدم ناراحت میشه ولی شوهرت جد کرده رمزو نده . کاریشم نمیشه کرد 

لطفا این تاپیک رو‌مطالعه بفرمایید:من برای اقدام آماده ام یعنی چه؟