2777
2789
عنوان

ایده بدین برای گرم تر شدن زندگی

| مشاهده متن کامل بحث + 921 بازدید | 43 پست

جروبحث ممنوع,توهین وبی احترامی نداریم,باهم زیادمیخندیم فیلم میبینیم احترام خانواده هموداریم هیچوقت بدخانوادشونگفتم هیچوقت,واسه همسرت همیشه ارایش داشته باش هرروزدوش بگیر,ازش تعریف کن ازکارایی ک میکنه حمایت کن زیادغرنزن زندگی شیرین میشه مثبت نگرباشه 

توفقط میتوانی مالک آن چیزی باشی که مرگ نتواندازتوبگیردمابقی همه وهم است

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لیلا مرض گرفته چه کاری با حامد کرده والا نمیدونم

مرد بايد ذاتش خوب و مهربون باشه ك وقتي عاشق شد يا ديد يكي عاشقشه هوا برش نداره يابو بشه

و خدایی که در این نزدیکیست  قناد خونگی👩🏻‍🍳
چراااااا؟🤔🤔🤔🤔

سر ی چی الکی.که همش بچه رو عادت دادم صبا فقط فقط کره میخوزه...حرفهای غادی رو چند ساعتی یبار میزنیم ولی با اخم کم محلی.دیشب رفتم طرفش ولی بهم کم محلی کرد میدونم از کارشم هست خیلی سنگینه چند

شمام بهش محبت کن...

گاهی براش نامه بنویس...

غذاها متنوع درست کن..

باهاش کم بحث کن

اصلاااا قهر نکن

باردار نیستم اما عاشق بچه ام......خیلی دلم میخواد مامان بشم...حسابی دلم گرفته...نمیدونم چیکار کنم؟.....الکی تیکر زدم....😢
سر ی چی الکی.که همش بچه رو عادت دادم صبا فقط فقط کره میخوزه...حرفهای غادی رو چند ساعتی یبار میزنیم و ...

اینقدر وقتی مردا بهونه الکی میگیرن بدممممم میاد دلم میخواد بکشمشون

لیلا مرض گرفته چه کاری با حامد کرده والا نمیدونم

😁😁😁شوهرشم خوبه بابا .خیلی از اون تیکه ش خوشم اومد ک حامد گفت آقام گفته مرد نباید چیزی از زنش پنهون کنه جز اینکه بخاد سورپرایز ش کنه.

ولی کلا همین که حدوحدود های بینتون رعایت بشه و احترام ها نریزه خیلی خوبه چون بخای نخای بعد از چند مدت عادی میشه 

😁😁😁شوهرشم خوبه بابا .خیلی از اون تیکه ش خوشم اومد ک حامد گفت آقام گفته مرد نباید چیزی از زنش پنهو ...

اره این فیلم دیالوگ های قشنگی داره.اما واقعا تا این حد اغراقه دیگه