2777
2789
عنوان

با خیانت همسرم چه کنم

1703 بازدید | 85 پست

شش ماهه دوقولو باردارم.یادمه چقدر همو دوست داشتیم و دوسال شبانه روز خودمون رو به اب و اتیش زدیم  خانواده ها رو راضی کردیم به ازدواجمون.حالا دیروز فهمیدم بهم خیانت کرده.توجیهش هم این بود تو بارداری و نیازم رو نمیتونی براورده کنی یا چون مدام خونه مادرت هستی من تنها بودم و اینکارو کردم.حالم خیلی بده.بدترش اینه که مثل ادم حقیقت رو اعتراف نمیکنه و هربار یه داستانی میگه.دلم میخواد گریه کنم جیع بزنم و دعوا کنم باهاش اما حامله ام و همین غصه ای هم که دارم میخورم میدونم رو بچه ها تاثیر منفی داره.تورو خدا  بهم بگین چیکار کنم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چه پرروئه مرتیکه

مگه فقط تو زنت حامله ست 

بقیه مردا چیکار میکنن اون ۹ ماه رو 

از کار بیفته اون واموندت

احمقانه ترین جمله معروف نی نی سایت :" شما ناراحتی نخون " درمواجه با نظرات مخالف!قطعا کسی که از تبادل نظر و رو به رو شدن با طرز فکرای عمیق تر از خودش میترسه و میخواد تو همون مرداب تحجر و عقب موندگیه خودش دست و پا بزنه و بیشتر فرو بره این جمله رو بکار میبره  

چقدر ی مرد میتونه پست باشه ک تو شرایط بارداری همسرش دست ب همچین کثافتکاری بزنه ..

صدا میکنم ” تو ” را! این ” جانی ” که میگویی، جانم را میگیرد! نزن این حرف ها را! دل من جنبه ندارد...

اینجور که معلومه برای رابطه جنسی تورو میخواد و وسیله سرگرمی هستی براش برو خونه بابات بگو بچه هاتم بدنیا اومد میارم میدم خودت بزرگ کن

به خدا اعتماد کن ؛ اوهرچیزی را به قشنگترین شکل ممکن به تو میدهد، اما در زمان خودش 

نباید کوتاه بیای یک قهر حسابی بکن اونا بچه شوهرت هم هستن، البته کم کاری از شما هم بوده که تنهاش گذاشتی منم باردارم ونباید نزدیکی داشته باشیم اما منتم سرشه که به خاطر بچه اینجوری شدیم

معجزه زندگیم ترنم من 25 آبان سال 97 ساعت8و40دقیقه صبح بعد از یازده سال انتظار فرشته زمینی ما شد.خدایا عاشقتم